HEJ WSZYSTKIM ŻYCZLIWYM
NA jutro musze nauczyc sie na pamięć wymyślonej przez siebie bajki.
Więc mam ogromną prośbe jak by ktos mógł przetłumaczyc mi bajkię którą wymyśliłam bede wdzieczna -- najlepiej dziś
Dawno, dawno temu żył sobie kopciuszek. Macocha zabroniła jej wychodzić z domu. Jej pokój był bardzo skromny. Było w nim tylko łóżko, stolik i komputer. Kopciuszek w wolnym czasie czatował. tak poznała wielu znajomych. Najchętniej rozmawiała z chłopcem o niku "Książę".
Potrafiła czatować z nim przez wiele godzin. Macocha zorientowała się że Kopciuszek nie spsząta tylk siedzi przy komputerze. Zabrała jej komputer.Kopciuszek całą noc płakał ,bo straciła jedynego przyjaciela.Macocha była bezwzględna i komputer wyrzuciła przez okno.
Książę zaniepokoił sie długą nieobecnością na czacie swojej wirtualnej kolezanki. Postanowił wiec odwiedzic ją w domu. Ksiaze był hakierem wiec z łatwością namierzył dom kopciuszka . Któregoś dnia do domu Macochy zadzwonił dzwonek do drzwi. Kopciuszek otworzył je.Przed nią stał piękny wysoki chłopak.Przedstawił sie jako Książę.
Kopciuszek poznała swojego internetowego kolege.Opowiedziała mu o wszystkim.ksiaze zakochał sie w niej od pierwszego wrazenie i zaproponował aby razem uciekli na odległą wyspe.Kopciuszek zgodził się i od tej pory zyli razem długo i szczęsliwie