Hilfe plis :))

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszstkich, mam prosbe bo musze na jutro rano na zajecia niedlugi tekst napisac, chodzi o zarzalenie do jakiejs firmy noi wymyslilem sytuacje w restauracji hehe, bardzo prosze o przetlumaczenie bo jak sam to zrobilem to mnie malo z zajec nie wygonil :))

Pewnego neiedzielnego popoludnia, poszedlem wraz z moja malzonka do restauracji o nazwie ''Das Klavier". Zamuwilismy dwa cieple posilki i napoje, jak zawsze. Czas oczekiwania na posilek byl dluzszy niz 40 min. bylismy zaskoczeni bo wczesniej taka sytuacja nie miala miejsca. Podane dania byly zimne, a napoje byly niezgodne z zamowieniem. Kelnerom nie zwrucilismy uwagi. Pomimo, ze nie bylismy zadowoleni z obslugi, uregulowalismy rachunek. Z przykroscia stwierdzam ze zawiedlismy sie na panstwa firmie. Z powazaniem.
Sehr geehrte Damen und Herren,
eines schönen Sonntagnachmittags ginge ich mit meiner Frau in Ihre Restaurant, das "Das Klavier" genannt wird. Wir bestellten zwei warmen Mahlzeiten wie immer. Leider mussten wir auf sie über 40 minuten warten. Wir waren überrascht, weil solche Situation nie früher vorkam. Das gereichte Essen war kalt und die Getränke waren nicht auftragsgemäß. Trotz waren wir nicht zufriden mit der Bediengung, machten wir keine Bemerkung darüber und bezahlten wir die Rechnung. Zu meinem großen Leidweisen muss ich feststellen, dass wir in Ihrer Firma getäuscht hatten.
Mit herzlichen Grüßen
Dziekuje slicznie Ci Kamilo buziaki i pozdrawiam :)

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia