proszę o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
mam opisać obrazek... czy 'ktoś' mi to przetłumaczy proszę

Na obrazku widzę stół, znajdujące się na nim produkty i dwie osoby. Po prawo widzę dwie postacie: kobietę i mężczyznę. Kobieta stoi i nalewa do filiżanki herbatę. Natomiast mężczyzna siedzi na krześle i patrzy się na stół. Ma on w kieszeni łyżeczkę. Na stole znajduje się wiele produktów spożywczych. Na środku stołu leży chleb. Za nim znajdują się cukiernica i chusteczki. Obok niego leży kiełbasa, ser, jajko, masło, bułki oraz sok w kartonie. Kiełbasa leży na talerzu, ser pokrojony jest w plastry i tak jak kiełbasa położony jest na talerzu. Przy maśle znajduje się nóż. Na stole stoją także dwie butelki wody mineralnej. Za nią i przednią leżą owoce takie jak ananas, banan, jabłko oraz gruszka. Stół przykryty jest obrusem koloru zielonego.
Czy przetłumaczyć to tak jak napisane , czy coś zmienić
Napisałaś ,że widzisz stół a na nim znajdują się produkty i dwie osoby .Te dwie osoby też są na stole?
nie pomyliło mi się, on stoją obok stołu, po prawej stronie obrazka...
Auf dem Bildchen sehe ich den Tisch. Auf dem Tisch finden sie Lebensmittel. Rechts sehe ich zwei Personen: die Frau und den Mann. Die Frau steht und zur Tasse gießt den Tee ein . Der Mann sitzt auf dem Stuhl neben des Tisches. Er hat in der Tasche den Teelöffel. Auf Mitte des Tisches liegt das Brot. Hinter ihm steht die Zuckerdose und liegen Taschentücher. Auf dem Tisch liegt die Wurst, der Käse, das Ei, die Butter, Semmeln und der Saft im Karton. Die Wurst liegt auf dem Teller, der Käse ist zerschnitten in Scheiben ,und wie die Wurst ist auf Teller gelegt. Bei der Butter befindet sich das Messer. Auf dem Tisch stehen auch zwei Flaschen mit Mineralwasser. Hinter ihr und vor- liegt solche Obst wie die Ananas, die Banane, den Apfel und die Birne. Der Tisch bedeckt mit dem Tischtuch der grünen Farbe.

Kann es so sein ?
Tak.

Dzięki wielkie... Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie