Wazne

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o przetłumaczenie tego zdania w zamian mogę pomoc na forum włoskim ;)
Mehrere Auktionen/Artikel können nur über afterbuy innerhalb von 3 Tagen zusammengefasst werden.
Sie werden über die ebay-Kaufabwicklung direkt zu afterbuy umgeleitet!
Dziękuję
W zasadzie domyślam się ,ze chodzi o to ,ze zakupione artykuły dojdą w ciągu 3 dni.
Poniżej zamieszczę fragment z ,którego nic nie rozumiem ,gdyby ktoś był tak uprzejmy pomóc .
SCHLIESSEN SIE IHREN KAUF ERST DANN AB, WENN SIE KEINE WEITEREN ARTIKEL MEHR EINKAUFEN MÖCHTEN!
IHRE EINKÄUFE WERDEN BEIM ABSCHLIESSEN DER LETZTEN AUKTION AUTOMATISCH ZUSAMMENGEFASST, DIE VERSANDKOSTEN AUTOMATISCH BERECHNET UND DIE IN DEN AUKTIONEN ANGEBOTENEN VERSANDRABATTE GEWÄHRT!
zamiast zamieszczać fragment zamieść całe zdanie bo niemiecka składania jest inna niż polska i z fragmentu zdania trudno się tłumaczy.
Tylko tyle jest napisane:
SCHLIESSEN SIE IHREN KAUF ERST DANN AB, WENN SIE KEINE WEITEREN ARTIKEL MEHR EINKAUFEN MÖCHTEN!
IHRE EINKÄUFE WERDEN BEIM ABSCHLIESSEN DER LETZTEN AUKTION AUTOMATISCH ZUSAMMENGEFASST, DIE VERSANDKOSTEN AUTOMATISCH BERECHNET UND DIE IN DEN AUKTIONEN ANGEBOTENEN VERSANDRABATTE GEWÄHRT!
Należy dokonać zakupu wtedy, gdy inne artykuły nie będą już kupowane!
Państwa zakupy będą podsumowane po zakończeniu ostatniej aukcji, koszty przesyłki automatycznie obliczone i udzielone zostaną rabaty na przesyłki zaoferowane podczas aukcji.
Należy zakończyć zakupy wtedy
Bardzo dziękuję Tamod :))
Jeśli potrzebujesz coś na włoski to znajdziesz mnie na forum włoskim ;)
Jeszcze to poproszę jeśli jest ktoś tak uprzejmy:
BITTE ZAHLEN SIE DEN ANGEGEBEN GESAMTBETRAG UM EINE ZÜGIGE BEARBEITUNG ZU GEWÄHRLEISTEN!

IN DER REGEL WIRD AM TAG DES ZAHLUNGSEINGANG (BIS 15:00 UHR) IHR EINKAUF VERSENDET.

BITTE BEACHTEN:
BEI ABWEICHENDEN ZAHLUNGSBETRÄGEN KANN DER VERSAND NICHT ERFOLGEN !!!!!

Den Status und die gemachten Angaben können Sie von jetzt an unter folgender Adresse einsehen.
Proszę zapłacić podaną całą sumę aby zapewnić sobie szybkie opracowanie dokumentów

Zazwyczaj pański zakup zostaje wysyłany w dniu wpłynięcia wpłaty ( do godziny 15)

Proszę pamiętać:
Przy „błędnych” wpłatach przesyłka nie może zostać wysłana!!!!

Status i dane może Pan/Pani od teraz obserwować (mieć wgląd) pod następującym adresem.
opracowanie bez dokumentów ;)
Nauczysz mnie włoskiego ;) ?
Dzięki Nils :)
Co masz na myśli z ta nauka ?
Mogę przetłumaczyć Ci jakiś tekst :)
;)))
Aha :P jakieś teksty, żeby zabajerować na plaży typu masz ładne oczy itd. :P
A co jedziesz na "podryw" do Italii ;)?
Wystarczy ładny uśmiech i jedno słowo -bella ;)))
Bo w Polsce taka pogoda nad morzem. Zależy od moich znajomych. W sumie ja chciałem na Majorkę ( a tam wszyscy mówią po niemiecku:P). A w sumie we Włoszech też zawsze po niemiecku mówię ;)
I rozumieją Cie włosi?To masz szczęście bo z reguły włosi nie znają obcych języków ;)
Chociaż język niemiecki jest dużo używany w regionie Veneto :)
Ale to taki wyjątek od reguły ;)
Ja zawsze jestem na północy w okolicach Marina Romea. Tam większość ludzi mówi po niemiecku nawet b.dobrze. A jak nie to są zawsze ludzie z Austrii albo całoroczni wczasowicze z Niemiec ;)
a btw. nie wiem czy w tym roku wypali Italienurlaub bo dziś przyjechała do mnie znajoma ze Szwajcarii i chce żeby jeszcze w te wakacje byłe rewizyta. A w Szwajcarii (szczególnie na wioskach) to tylko na migi da się dogadać :P
No to migowy tez widzę znasz ;)))
No tak okolice Ravenny to tez dużo turystów ,głównie tedeschi :P
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie