HOBBYY kilka zdan po niemiecku

Temat przeniesiony do archwium.
zainteresowania i co robie w wolnym czasie taki jest temat ;]

Interesyję się fotografią, siadkówką oraz pływaniem.
.W wolnym czasie robie zdjęcia oraz lubię przeczytac dobraą ksiażke.

ma ktos jakiś pomysł co można by do tego dopisac , bo to chyba za małoo... bardzoo proszę o pomoc :)
ja mam pomysł, mogłabyś w wolnym czasie zainteresować się też ortografią (polską...)
hi wie gehts ich heisse bart wie heisst du ich komme aus bydgoszcz meine hobby sind Tischtennis Schachspielen Skifahren usw. erzahl was von dir?Was do so treibst?Ich mochte auf deutsch mich unterhalten diese sprache gefahllt mir also schreib mir was.
Co do tłumaczenia tych zdań- ponad tydzień temu tłumaczyłam Ci prawie identyczne zdania - też hobby. Istnieje taka funkcja w kompie: kopiuj-wklej. Polecam! Pozdrawiam!
dokladnie, niemal identyczne:

PaOLciiia 22 Lip 2009, 23:26 odpowiedz
Proszę przetłumaczyc mi to na niemiecki :)

Moim hobby od 2 lat jest fotografia , a takze siadkówka pływanie jazda na rowerze i rolkach. w wolnym czasie spotykam się ze znajomymi ,czytam ksiażki ,spaceruje słucham muzyki oraz fotografuję.
kamiś27 23 Lip 2009, 13:14 odpowiedz
Mein Hobby seit zwei Jahren ist Fotografie. Dazu gehören auch: Volleyball, Radfahren und Skaten. In der Freizeit treffe ich mich mit den Freunden, lese Bücher, mache einen Spaziergang, höre Musik und natürlich fotografiere.
kamiś27 23 Lip 2009, 13:17 odpowiedz
Ich habe was vergessen:
Dazu gehören: Vollezball, Schwimmen, .... usw.
wiec po co znowu tym samym zawracac glowe???
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie