Proszę o pomoc w tłumaczeniu.

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
w zeszłym roku odwiedziłam dziewczynę na Węgrzech,a w tym ona przyjeżdża do mnie. Chciałabym napisać do niej list,napisać coś o sobie,bo ciężko nam się dogadać. Ja jestem dobra z języka angielskiego,a ona z niemieckiego. Proszę o pomoc. Mam już trochę... :) Uczę się niemieckiego, ale moja znajomość tego języka jest średnia.

Hallo Dori!
Das ist Monika aus Polen hier. Erinnere dich mich noch?
Wie geht's? Bei mir ist alles in Ordnung.
Hoffentlich sehen wir uns bald wieder. Ich lade dich herzlich zum mir in september ein.
Grüße auch deine Eltern von mir.

Chciałabym w środek wstawić to:

"Opowiem Ci trochę o sobie,ponieważ ciężko było nam porozmawiać. Uczę się teraz niemieckiego, więc będzie nam łatwiej.
Mieszkam z mamą w domu jednorodzinnym, więc będziesz miała swój pokój. Nie mam rodzeństwa, a mój tato zmarł, kiedy miałam 12 lat. Chłopak, z którym spędzałam czas podczas wizyty u Ciebie był tylko moim kolegą. Jestem w związku od trzech lat. Chłopak ma na imię Dawid i ma 20 lat. Rok temu straciliśmy syna, poroniłam w piątym miesiącu ciąży. Uwielbiam dzieci, więc ciężko to przeżyłam. Planuję pracę w przedszkolu.
Moją pasja jest taniec. Trenuję go już ponad 10 lat. Ponadto interesuję się aktorstwem. A Ty? "

Z góry dziekuję!

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie