Prosze bardzo możecie mi to napisac po niemiecku bardzo prosze...
Moją lubioną dyscypliną sportu jest koszykówka.Trenuje w sali sportowej. Zaczełam uprawiać tą dyscyplinę już od trzynastego roku życia. Trening mam dwa razy w tygodniu po dwie godziny. Sport trenuje ponieważ lubię się ruszać odgrywa on dużą role w moim życiu. Mogę miło spędzać czas.
tam mialo byc... Moją ulubioną dyscypliną sportową jest koszykówka
boco20
24 kwi 2010
meine lieblings Sportdizsiplin ist Basketball. Ich trainiere in eine Sporthalle. Ich trainiere ab 13 Jahre alt. Mein Training ist zwei mal pro woche und dauert zwei studne. Ich treibe Sport weil ich aktiv immer bin und Sport spiele eine wichtige Rolle in mein Leben. Ich kann mein Zeit angenehm verbringen.
nie gwarantuje 100%poprawności ale starałam się jak mogłam... :)
bongo-bongo
25 kwi 2010
No, postarała się. A co to za potwora?
Ich trainiere ab 13 Jahre alt.
albo
Sport spiele eine wichtige Rolle in mein Leben.
paulaa03
25 kwi 2010
Prosze pomózcie mi to napisac po niemiecku:
Jakie dyscypliny sportowe uprawiasz? Jak często uprawiasz ten sport i gdzie najchetniej trenujesz?
Jakie dyscypliny sportowe uprawiaja Twoi przyjaciele?
bongo-bongo
25 kwi 2010
Słoneczko ty moje, twój post nie ma żadnego związku z problematyką m8o4ni2a. Załóż swojego własnego z łaski twojej...
boco20
26 kwi 2010
jak nie znasz niemieckiego to sie nie odzywaj.wlasnie ze te 2zdania sa poprawnie napisane.jak jestes taki madry to sam przetlumacz !
bongo-bongo
26 kwi 2010
Ok. Masz rację, dziubeczku! Tylko,że poza tobą nikt na świecie tak nie mówi. Bardzo dobrze, że się tak dobrze znasz w pisaniu bzdur. Poprawnie są tylko poskładane literki. Ja się przecież nie muszę znać - TY musisz!
Tamod
26 kwi 2010
Podsumuję:
żadne zdanie nie jest poprawne
o dobrym niemieckim nie masz pojęcia
na krytykę jesteś głucha