Sprawdzenie- pory roku

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |
Hey, zależy mi tylko na sprawdzeniu mojej pracy.
W razie niejasności wklejam polski i niemiecki tekst.
Myślę, że pory roku nie wpływają na moją naturę. Nie mam też swojej ulubionej pory roku, ponieważ uważam, że każda ma swoje wady i zalety. Wszyscy mi mówią, że najlepszy nastrój mam wiosną, gdy wszystko budzi się do życia i jest ciepło. Latem mam świetny nastrój, bo nie trzeba chodzić do szkoły jest ciepło i można wypoczywać. Mimo całej letniej atmosfery często narzekam na zbyt wysokie temperatury, które mnie męczą.

Ich finde, dass den Jahreszeiten von meiner Natur nich so beeinflussen. Ich habe auch keine Lieblingsjahreszeit, weil ich denke, dass jede Vorteile und Nachteile hat. Alle sagen mir, dass ich besser Laune im Frühling habe, wenn Alle zum Leben weck en. Ich mag Frühling, weil warm ist. Im Sommer habe ich prima Laune, Weil ich nich nach der Schule gehen muss, es ist warm und wir können uns erholen. Trotzdem sommere Atmosphere ächze ich oft an hoch Temperatur. Hoch Temperatur ist für mir so ermüdend.
z góry dziękuje :D
Heyj, pogadaj z twoim translatorem na temat poprawności. Oto sprawdzenie:
Cytat: Marnisz
Hey, zależy mi tylko na sprawdzeniu mojej pracy.
Ich finde, dass den Jahreszeiten von meiner Natur nich so beeinflussen. Ich habe auch keine Lieblingsjahreszeit, weil ich denke, dass jede Vorteile und Nachteile hat. Alle sagen mir, dass ich besser Laune im Frühling habe, wenn Alle zum Leben weck en. Ich mag Frühling, weil warm ist. Im Sommer habe ich prima Laune, Weil ich nich nach der Schule gehen muss, es ist warm und wir können uns erholen. Trotzdem sommere Atmosphere ächze ich oft an hoch Temperatur. Hoch Temperatur ist für mir so ermüdend.

Fett ist nicht in Ordnung.
http://niemiecki.ang.pl/viewtopic.php?f=12&t=128
To forum słynie z tzw. działu "żebraczego"(cytat Asgard), bo tak się traktuje tych forumowiczów. Marnisz udałeś się tam, jako żebrak i tak będziesz przez nich traktowany (nie dziwota - z takim nickiem? Marny).
edytowany przez forumgeist: 14 lis 2010
ale jezeli zebral to powinien miec prace domowa zrobiona
powinien-by-był...
może nie jako żebrak, ale jako osoba, która chce sie czegos dowiedzieć i mieć solidnie zrobioną prace domową :D
a no i nick nie ma nic do wartości merytorycznej
Marnisz, pomyś i poczytaj to forum. Oni sami otwracie tak piszą o szukających pomocy. Poczytaj. Ja nie mam nic przeciwko tobie. Powyżej opisałem dokładnie i to nie o tobie, lecz o wielkim Asgardzie, który tak stawia sprawę. A, jeśli w tym niebieskim forum otworzysz dziób, jak tutaj teraz, to wypierniczą cię na zbity pysk (nawet, jeśli ci się moje słownictwo chwilowo nie podoba). Otwórz oczy i pomyśl:
dlaczego on tak o tym iosze, ten kopnięty forumgeist? Pomyśl. Zastanów się sam dla siebie samego....
ok zrobimy ci zadanko bez zebrania
a diego doklada reszte nie chodz tam i nie pozwol zeby cie tam ponizano tylko dlatego ze im sie tak podoba
Cytat: diego13
ok zrobimy ci zadanko bez zebrania
Liczba mnoga?
powoli diego-baba, ona jeszcze wybiera i mocuje się wewnętrznie z blue-man-group. Jeszcze szuka, gdzie najlepiej wylądować. Poprzyglądaj się. Powoli. Ona ma czas, (ciekawe zjawisko z tymi dwoma forami...).
how nice xd <lol2> a może chcecie jeszcze drugą część :D ?
Cytat: Marnisz
how nice xd <lol2> a może chcecie jeszcze drugą część :D ?
Nam to wcale nie potrzebne.
wiedziałam, że nie ma już spontanicznych ludzi. ja zawsze chętnie sprawdzam ludziom chemie i biologie
no, i jak tam chemia między nami? Sprawdziłaś?
Spontanicznie jest dobre, jak się zdarza od czasu do czasu, ale przy tej masówie tutaj, to trzeba zasuwać i nie ma czasu na spontaniczność.
diego-babo bluemangroup się Marniszce spodobało. Niniejszym ogłaszam ten temat, jako zabity. Ale ona jeszcze musi tutaj trochę popyskować na zakończenie występu.
Löschen Sie den bereits enthaltenen Beispieltext im Texteingabefeld. Schreiben oder kopieren Sie Ihren Text hinein und starten Sie die Online-Rechtschreibprüfung.

Zur Erläuterung der Korrekturen klicken Sie mit der linken Maustaste auf die angezeigten Links. Die Textmenge ist zum Testen auf ca. 1 Seite (entspricht ca. 1 600 Zeichen) begrenzt.
Ich denke, dass die Jahreszeiten meine Natur nicht beeinträchtigen. Ich habe auch keine liebling Jahreszeit, weil meiner Meinung nach, jede seine Vor-und Nachteile hat. Alle sagen mir, dass ich die beste Stimmung im Frühling habe, wenn alles zum Leben aufwacht und es ist warm. Im Sommer bin ich sehr gut gelaunt, weil ich nicht zur Schule gehen muss, es ist warm und man kann sich entspannen. Trotz der sommerlichen Atmosphäre beschwere ich mich über oft zu hohe Temperatur, die mich müde macht.
diegoooooooooooooooooooooo!
no trudno
coooooooooooooooooooooooooo
Löschen Sie den bereits enthaltenen Beispieltext im Texteingabefeld. Schreiben oder kopieren Sie Ihren Text hinein und starten Sie die Online-Rechtschreibprüfung.
oj tam oj tam :D ja sobie za to moge przeanalizować gdzie byki robie :D
spójrzcie jeszcze na to z łaski swojej
Als ich klein war, sagte ich, dass ich Herbst nich mag, weil er regnerisch, traurig und kaltist. Ich mag im Herbst nur, wenn bunte blatter sind. Im Winter habe ich Niedergeschlagenheit. Die kälte wirkt an mir schlecht auf. Ich hasse wintere Dreck. Der Winter hat zwei Vorteilen: Weihnachts und Winterferien. Im mag in der Ferienfrist Ski laufer. Am ende möchte ichsagen, dass Jahrenzeiten andere auf Leuten wirkt auf. Ich bevorzuge persönlich warm Jahrteil.
Mam spory problem z językiem niemieckim. Kompletnie nie jest on dla mnie. Niestety jest on obowiązkowy w szkole i mam prośbę.kurcze, zauważyłam, że dałam tylko połowe pracy... ehmmm to ja dodam jeszcze drugą część. Jeśli ktoś ma chwile, będe wdzięczna jak ktoś spojrzy.
i co wyszło? Nie lubisz żadnej pory roku i tyle. W lecie cię zabija gorączka a w zimie nie ma ferii cały czas. A nagle potem lubisz lato, a jesieni nienawidzisz, ale polubiłaś, bo są kolorowe liście. Quatsch mit Sosse. Powodzenia, Marysiu!
ja ci dam kurde Marysie :D co ty taki złośliwy jesteś?
ja? Złośliwy?
Przecież ty sobie robisz jaja na dwóch forach na raz. Totalne jaja!
bo ja wiem... tam przynajmniej po mnie nie jadą i łatwiej jest mi analizować błedy. A czy to są jaja to nie wiem. Jeśli na jednym forum sie nie powiedzie to może na drugim, prawda?
dlatego podalam duden tam mozesz sam/a sprawdzic i poprawic a potem jeszcze Übersetzer google de i budowe zdan skorygowac i juz a potem na forum przyjsc i koncowy efekt zaprezentowac
na tamtym forum badz ostrozny/a bo moga twoje dane publicznie podawac tak zrobiono z moimi danymi i jeszcze szantazowano mnie
Prawda.
(tak między nami: a co tam tak przeanalizałaś? Jesteś na pewno pewna, że to po niemiecku? A może po nie-miecku, Marysiu? Kupiłaś przecież rozwiązanie z bluemangroup już dawno na ślepo i po zabawie, c'nie?
"po mnie nie jadą" --- ale ty jedziesz po wszystkich bez skrupułów, prawda?
wpusc ten text w duden Rechtschreibprüfung i zaraz zobaczysz swoje bledy
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie