Opis ulubionego sportu po niemiecku.

Temat przeniesiony do archwium.
31-36 z 36
| następna
Posluchaj ty teraz! I zamknij wreszcie twoj durny dziup! Ja na twoim miejscu bym to przepisal zywcem do zeszytu.
Dlaczego?
Bo teraz grzeszysz! I Pan Bog nie grzmi!!!!
white.apple ist einfach gut (jesli kumasz, co to znaczy)- I nie chrzan mi tu, ze to nic nie warte, co ona ci napisala, albowiem jestem totalnie przeciwnego zdania, leniwcu pieciopalczasty! i to mysle z pelnym przekonaniem. Niekumato ty!
Posłuchaj, po pierwsze to ja sobie nie życzę żebyś mnie tu obrażał. Jeżeli masz swoją godność to się zachowuj! Dziub to może masz ty, ale nie ja. I w życiu nie powiedziałam, że to co napisała mi white.apple jest nic nie warte! I to ty jesteś jak to kolokwialnie nazwałeś `leniwcem pięciopalczastym`, bo zamiast ludziom pomagać to potrafisz tylko obrażać i nic więcej...
Wpisz do zeszytu ten tekst od white.apple i nie chrzandol mi tu moralow! Obrazaj sie do upadu. Wpisz to. I odczep sie rzepie!...i tak nic nie kumasz...
No i widzisz i dobrze mi z tym że nic nie kumam! A tobie nic do tego...przecież po co mam coś kumać jak na forum jest wszechwiedzący arcymistrz we wszystkim! i nie będziesz mi tu rozkazywał co mam pisać a co nie...i to ty się ode mnie odczep rzepie, bo to ty wpisujesz się na moim forum a nie ja na twoim!
Nie zauwazylas, ze jestes upierdliwa? Wilkommen im Fan Club von bongo-bongo. Du magst mich doch, niekumata. Ty jestes na MOIM forum. Nie widzisz? Nikt inny nie chce w ogole z taka niekumata tutaj gadac. Nic nie widzisz? jestes z Pcimia Centralnego, czy z Dolnego?
Sehr angenehm!!!!
Temat przeniesiony do archwium.
31-36 z 36
| następna