niemieckie znaki

Temat przeniesiony do archwium.
witam :)
mam pytanie. wie ktoś może czy niemieckie znaki typu ä ö ü można pisać za pomocą klawiatury?
pochwalony...-) a jaki masz komputer? Szary?
edytowany przez hammel: 26 gru 2010
Pokemon antreiben für die Bluemans dauert an.
mam windows vista, komputer jak komputer, co masz na myśli mówiąc szary?
i co ja mam znać te wszystkie skróty na pamięć?
Cytat: anqa91
i co ja mam znać te wszystkie skróty na pamięć?

Vorschlag:

Mit Edding auf dem Bildschirm notieren.
anga91, w twoim wieku powinnas troche myslec, ale trudno. Zobaczymy dalej, co z tego wyjdzie, bo wydaje mi sie, ze komputer dostalas pod choinke i to w tym roku, prawda?
Aby utworzyć nowe pola tekstowe z innym identyfikatorem języka lub aby przełączać identyfikatory języków w czasie tworzenia pól tekstowych w prezentacji, wykonaj następujące kroki:
1. Kliknij przycisk Start, wskaż polecenie Ustawienia, a następnie kliknij polecenie Panel sterowania.
2. Kliknij dwukrotnie ikonę Klawiatura. Kliknij kartę Język w oknie dialogowym Właściwości: Klawiatura.
3. Język domyślny znajduje się na liście Zainstalowane języki i układy klawiatury. Kliknij przycisk Dodaj.
4. Wybierz żądany język z listy rozwijanej w oknie Dodawanie języka. Po zakończeniu kliknij przycisk OK. Użyj tej metody, aby dodać niezbędną liczbę języków do listy Zainstalowane języki i układy klawiatury.
UWAGA: Można wybrać jeden z tych języków i kliknąć przycisk Ustaw jako domyślny, aby ustawić ten język jako język domyślny, ustawiany przy każdym uruchomieniu systemu Windows.
5. Upewnij się, że pole wyboru Włącz wskaźnik na pasku zadań jest zaznaczone, a następnie kliknij przycisk OK.
6. Może pojawić się monit o włożenie instalacyjnego dysku CD-ROM z systemem Windows oraz monit o ponowne uruchomienie komputera. Po zakończeniu uruchom program PowerPoint.
7. Aby zmienić identyfikatory języków, kliknij wskaźnik języka na pasku zadań systemu Windows, a następnie kliknij żądany układ klawiatury.
Nowe pola tekstowe są teraz formatowane przy użyciu wybranego identyfikatora języka.

http://support.microsoft.com/kb/226787/pl
Cytat: forum_spamanin
http://spamanin.pl/index.php?url=niemieckie_znaki_specjalne

zebraj gdzie inndziej o postowiczow na tym forum spamanin sa zdradzane nazwiska adresy itp. takze jezeli sie ktos zdecyduje tam isc to musi sie z tym liczyc
Wikipedia

Zazdrość to uczucie, odczuwane w sytuacji frustracji, gdy znany jest obiekt zaspokajający potrzebę i osoba posiadająca ten obiekt. Uważana zazwyczaj za uczucie negatywne, choć w łagodnej formie może być np. bodźcem do pozytywnej konkurencji i realizacji własnych aspiracji.

Chorobliwa zazdrość wiąże się z brakiem zaufania, chęcią kontroli i nadzorowania drugiej osoby oraz agresją.

W chrześcijaństwie jest jednym z siedmiu grzechów głównych.
Chorobliwa zazdrość wiąże się z brakiem zaufania, chęcią kontroli i nadzorowania drugiej osoby oraz agresją.W chrześcijaństwie jest jednym z siedmiu grzechów głównych.
Takie jest forum.spamanin. Genau richtig beschrieben. Endlich mal ein wahres Wort. Disem Forum kann nichtmal Glatz-Jesus helfen. Wie heisst das? Ins eigene Nest kacken, oder wie?
Wikipedia

Zazdrość to uczucie, odczuwane w sytuacji frustracji, gdy znany jest obiekt zaspokajający potrzebę i osoba posiadająca ten obiekt. Uważana zazwyczaj za uczucie negatywne, choć w łagodnej formie może być np. bodźcem do pozytywnej konkurencji i realizacji własnych aspiracji.

Chorobliwa zazdrość wiąże się z brakiem zaufania, chęcią kontroli i nadzorowania drugiej osoby oraz agresją.

W chrześcijaństwie jest jednym z siedmiu grzechów głównych.

dociek a o co mam byc zazdrosna o spamanin to nie kochnka mojego meza tylko bzdedowate forum na ktorym poprawiacze poprawiaja sie wzajemnie a rezultat i tak do niczego
ale napisal dobrze. Prosto w swoje gniazdo!
Cytat: hammel
ale napisal dobrze. Prosto w swoje gniazdo!

tak jak zwykle masz racje
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Nauka języka