Praca semestralna z literatury

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, czy ktoś z Was byłby w stanie napisać dla mnie (oczywiście nie za darmo) pracę semestralną z literatury na 6 stron po niemiecku, na dowolny temat dot. wybranego dzieła niemieckojęzycznego do 1945 roku? Termin: 14 kwietnia.
Ile płacisz? I, jak płacisz?
To chyba autor decyduje ile wart jest jego czas i zaangażowanie, ale w granicach rozsądku oczywiście ;) A płacę przelewem.
edytowany przez Aggie_MCR: 18 mar 2011
Czas to pieniądz. Jak myślisz, potrafisz sobie na to pozwolić? Takie są tutejsze przepisy. Nagie fakty.
http://www.transblawg.eu/index.php?/archives/3008-UEbersetzerbezahlung-nach-JVEG,-Nuernberg-Fuerth.html
Standardzeile = 55 Schlaege mit Leerzeichen
Cytat: zochama
Czas to pieniądz. Jak myślisz, potrafisz sobie na to pozwolić? Takie są tutejsze przepisy. Nagie fakty.
http://www.transblawg.eu/index.php?/archives/3008-UEbersetzerbezahlung-nach-JVEG,-Nuernberg-Fuerth.html
Standardzeile = 55 Schlaege mit Leerzeichen

zosiu i tak nie potrafisz takiej pracy napisac i po co te dyskusje
Napisz sama i nie piernicz tutaj, bo będę zmuszony cię opluć.
Odrabiaj dzieciakom lekcje, marudo.

chcialam odrabiac to mnie pogonilas a teraz to pocaluj mnie w niewymowna czesc ciala
jestem 20 kwietnia w Berlinie to mozesz sie ze mna spotkac to a jak mnie oplujesz to cie kopne za to w siedzenie
Sama się pocałuj. Niewymowna część ciała jest u ciebie bardzo wymowna i nazywa się DUPA! Wielka DUPA! To właściwie już nie DUPA, to jest PIPELINE!
edytowany przez zochama: 18 mar 2011

nudzi ci sie samej odkad mnie tu nie ma zrbilo sie tu strasznie nudno bylysmy dobrana para ale to juz historia zaraz ide do domu a tam jestem zablokowana na szczescie / za to kocham Lukara/ i siedz sama dalej i pluj
Sama się pocałuj. Niewymowna część ciała jest u ciebie bardzo wymowna i nazywa się DUPA! Wielka DUPA!

wcale nie taka wielka
PIPELINE.
chyba jednak źle trafiłam...
Cytat: Aggie_MCR

chyba ze studiami źle trafiłaś !
Cytat: Aggie_MCR
Heh, już się zaczynasz obrażać? A, co dopiero, jakby przyszło do płacenia?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie