nie wiem tak mam w podręczniku napisane i w internecie nigdzie nie mogę tego znaleźć....
irkamozna
06 lut 2012
..a gdzie szukasz?
wurjasz
06 lut 2012
wpisuje w google: "unter Luftglocken leben slownik" i nic...
irkamozna
06 lut 2012
...a o Ponsie coś słyszało kiedyś? (albo o Duden-ie?)
...a w gugle może pomyliło kierunki tłumaczenia? He?
edytowany przez irkamozna: 06 lut 2012
wurjasz
06 lut 2012
nie
irkamozna
06 lut 2012
No, to rusz się.
PONS
wurjasz
06 lut 2012
nic nie pomyliło tak jest napisane w tym głupim podręczniku od tego znienawidzonego przeze mnie języka:) przepraszam ale musiałem.
edytowany przez wurjasz: 06 lut 2012
irkamozna
06 lut 2012
Nie szkodzi. Zapomnij o mnie.
wurjasz
06 lut 2012
nie ma tam nic...
irkamozna
06 lut 2012
Noooo, trzeba "wklepać" paluchami.
wurjasz
06 lut 2012
dobra to jest po niemiecku jak by było po ang to bez problemu, ale tłumaczenie z niemieckiego na niemiecki szczerze mi nic nie daje bo nie umiem na tyle tego języka żeby to zrozumieć/ ogarnąć.
irkamozna
06 lut 2012
zdecyduj się na język, bo tutaj niemieckie forum
Wiesz: z niemieckiego na niemiecki tłumaczyć, to i gugle wysiada-
edytowany przez irkamozna: 06 lut 2012
wurjasz
06 lut 2012
^^ grupa pomoc językowa- tłumaczenia. Dużo osób się uczy, poza tym to że Ty umiesz ten język perfect nie znaczy że możesz być arogancka/i w stosunku do innych osób:) Pozdrawiam:)
irkamozna
06 lut 2012
Umiesz tylko "pozdrawiać"? Nie chcieli za ciebie odwalić roboty? Obrażasz się za to, że ci za ciężko zajrzeć do PONSa? Bzdury chrzandolisz i nawet nie chce ci się przeczytać twoich idiotycznych wpisów. Ale od razu:
OBRAZA MAJESTATU!
Pozdrawiaj, pozdrawiaj!
Ja was toże pazdrawljaju!
Mówiłem przecież że nie rozumiem tego tłumaczenia co tam było, wole tłumaczenie na polski gdyż moje zdolności z języka niemieckiego nie są na takim poziomie abym mógł zrozumieć o co tam chodzi:). Nie obrażam się tylko prosiłem o pomoc a tu jakieś podchody?
irkamozna
06 lut 2012
heeeeee?
wurjasz
06 lut 2012
Albo masz zły dzień albo nie wiem:). Nigdy mi nikt nie robił takich problemów żeby odpowiedzieć na pytanie.
hahaha .
oj irka , ta strona przez ciebie traci na wartości .
wurjasz
06 lut 2012
ten irkamozna wogóle się nie zna na niemieckim, nic nie umie, zaśmieca forum, dobrze by było gdyby po polsku umiał bo po niemiecku to nic a nic... Szkoda gadać...
edytowany przez wurjasz: 06 lut 2012
irkamozna
07 lut 2012
Cytat: wurjasz
wsadź sobie tego PONSa i reszte fochów wiesz gdzie.