Proszę o przetłumaczenie na POLSKI - pilne

Temat przeniesiony do archwium.
Der Nutzer darf weitere Personen und/oder Haustiere nur mit Zustimmung des Vermieters aufnehmen. Eine Untervermietung ist ausdrücklich nicht gestattet.

Der Bewohner nutzt die Wohnung nur in der Art und Weise, dass andere Bewohner des Hauses/der Anlage nicht mehr als unvermeidbar beeinträchtigt werden.

Prosiłabym o dosłowne przetlumaczenie, bardzo mi zależy ... dziękuję
dosłowne to możesz z googla.

Użytkownik może skontaktować się inne osoby i / lub zwierzęta, tylko za zgodą właściciela.Podnajmu jest zabronione.

Mieszkaniec korzysta z lokalu mieszkalnego tylko w taki sposób, że inni lokatorzy domu / obiekt już dotyczyło jako nieuniknione.

Na dokładne tłumaczenie pewnie poczekasz i sie nie doczekasz.
Cytat: Tamod
dosłowne to możesz z googla.

Użytkownik może skontaktować się inne osoby i / lub zwierzęta, tylko za zgodą właściciela.Podnajmu jest zabronione.

Mieszkaniec korzysta z lokalu mieszkalnego tylko w taki sposób, że inni lokatorzy domu / obiekt już dotyczyło jako nieuniknione.

Na dokładne tłumaczenie pewnie poczekasz i sie nie doczekasz.

Dzięki, a może ktos jednak przetłumaczy dokładniej ?? :)
Przecież chciałaś doslownie.
Cytat: Tamod
Przecież chciałaś doslownie.

Jednak wolę bardziej dokładne ...
Uzytkownik moze przygarnac zwierzatka i inne osoby tylko za zgoda najmodawcy.
podwynajem jest niezezwolony.

Domownik uzywa mieszkania tylko na taki typ i sposob, zeby inni mieszkancy tego domu/tego systemu nie byli wiecej nieuniknienie zmanipulowani
Powinnaś byś zadowolona tym razem. Zrobione bardzo pilnie. Coś mi się zdaje, że luke83, to nasz admin. On też się uczy, ale bardzo powoli i nieudolnie. Teraz masz konkretnie ścisłe i dokładne tłumaczenie, jakby się mogło na pierwszy rzut oka wydawać. Lukar usuwa, ale to jest naprawdę upierdliwe, bo luke83 to absolutny nieuk i niekonsekwentnny pyskacz. Ale teraz masz to bardziej dokładnie i po bałaganiarsku.
edytowany przez irkamozna: 23 kwi 2012
Cytat: luke83

Domownik uzywa mieszkania tylko na taki typ i sposob, zeby inni mieszkancy tego domu/tego systemu nie byli wiecej nieuniknienie zmanipulowani

WTF!!!
hmm... zastanawiam się jak by wyglądało to forum ohne Tamoda i irkammozna
i, co ci wyszło?
Mi wychodzi:
Same debilki, jak ty. Jeden się poci (zastanawia się), drugi się poci (zastanawia się), a żaden nic nie umi (mam na myśli podstawy języka - dalej nie doszliśmy jeszcze po latach). Ale, paszczękie rozdziawia, jakby był jedynym Smokiem Wawelskim na świecie!
https://niemiecki.ang.pl/forum/inne/221231#post1393232
btw. pewnie masz kolację i cykniesz coś pojutrze, banialuku! Ich verhielt.
Cytat: luke83

Dziękuję :)
marialus, wszystkich już przygarnęłaś? Jezu! Chyba też jesteś nieuniknienie zmanipulowana. Jajca totalne.
Oj, Lukar, teraz nawaliłeś prawdziwą kupkę.
Cytat: irkamozna
i, co ci wyszło?
Mi wychodzi:
Same debilki, jak ty. Jeden się poci (zastanawia się), drugi się poci (zastanawia się), a żaden nic nie umi (mam na myśli podstawy języka - dalej nie doszliśmy jeszcze po latach). Ale, paszczękie rozdziawia, jakby był jedynym Smokiem Wawelskim na świecie!
https://niemiecki.ang.pl/forum/inne/221231#post1393232
btw. pewnie masz kolację i cykniesz coś pojutrze, banialuku! Ich verhielt.

co? haha-Same debilki jak ja?
a ty dalej nie czaisz że "Ich verhielt" to nie jest mojego autorstwa tylko Buttlara.
ale zacytować dokładnie i z kontekstem i tak jeszcze ci się nie udało. Ot, debilek. Siehe oben.
halt dein Maul :)
Debilki zwykle tylko to potrafią powiedzieć, bo gumka za ciasna.
Złapali Kościuszkiego....
Das Forum soll ausgerottet werden. Es tut mir Leid.
Złożyłeś już zażalenie?
Jeszcze nie?

To złóż wreszcie twoje żażalenie, pospolity kablarzu postkomunistyczny i dupku żołędny!

Natychmiast mi się zażalać i pierniczyć dalej głodne farmazony!
Gnojstwo for president!
Cytat: pjoter
Das Forum soll ausgerottet werden. Es tut mir Leid.

Es sollte dir nicht Leid tun, dass du dumm wie Stroh bist, wahrscheinlich ist das angeboren.

LANGWEILIG
Cytat: Diego44

LANGWEILIG

und niveaulos
pjoter to się ino zawsze zastanawia...i nic z tego nie wychodzi...
Odpowiedź na to zastanawianie jest bardzo prosta, zwięzła w formie i wyrazista w treści:
Tote Hose!
Gnojstwo for president!
Temat przeniesiony do archwium.