Pilne!! Proszę pomożecie

Temat przeniesiony do archwium.
Mein Schulweg ist sehr kurz. Ich gehe drei Minuten zu Fub, denn ich wohne gegenüber der Schule. Leider verschlafe ich manchmal und komme zu spät. Dann sind die Lehrer böse. Nach der Schule gehe ich oft auf den Sportplatz und spiele mim meinen
Freunden Fußball oder ich gehe ins Schulschwimmbad.
Czego to takie pilne? Przespałaś?
W którym miejscu trzeba ci pomóc? Gdzie się "zacina"?
co?? o co ci chodzi??
Cytat: irkamozna
Czego to takie pilne? Przespałaś?
W którym miejscu trzeba ci pomóc? Gdzie się "zacina"?

kategoria: Nauka / grupa: Pomoc językowa - tłumaczenia
Jak to się teraz w new-polish nazywa? Czytanie ze----
żal mi cie
Chodziło ci cały czas o mnie?
To mi schlebia.
Wiedziałam cały czas, że twoje pilne (podobno) zadanie, wcale ciebie nie obchodzi, lecz chciałaś jedynie o mnie pogaworzyć.
Wtajemniczeni zwracają się do mnie: "Oh, Gott!"".
Czy wszystko teraz jasne?
edytowany przez irkamozna: 06 cze 2012
wcale?? niby czemu bo nie wchodzę tak często??
Oj... pillna przyszła... Jezu!
Zamknij sie.. mam dużo spraw a nie ciąle siedzieć przy laptopie
Sama się zamknij. Jak nie masz czasu, to nie zawracaj ludziom d..y na forum. Pilne było, jak czort, a teraz nie masz czasu nagle? Wcale nie musisz mieć laptopa. Wystarczy komórka. Jesteś już taka przestarzała? Ile ty masz lat? Sześćdziesiąt, czy co?
Wiesz jest takie coś jak szkoła, nauka, rodzina, zdrowie.. Nie mam czasu na wchodzenie nawet przez tel. Nie rozumiesz to przymknij tą jape
Cytat: AngelikaTiamo
Wiesz jest takie coś jak szkoła, nauka, rodzina, zdrowie.. Nie mam czasu na wchodzenie nawet przez tel. Nie rozumiesz to przymknij tą jape
A, cio tio?
Nie wiem, cio tio. Jak ci za dużo, to otwórz sobie żyły, bo jesteś pierwsza i jedyna na świecie, co ma coś takiego.
Popatrz, jak szybko załatwiłam twoje pilne zadanie. Powinnaś być zawodolona.
btw. na polski też nie miałaś nigdy czasu? Się mówi "tę" japę, a nie "tą" japę. Kapito?
Na co ty masz właściwie czas? Na gadanie o d...e Maryni? Tu nie jesteś nawet mistrzem. A, do tego jeszcze po mniemniecku? Strach się bać!
edytowany przez irkamozna: 06 cze 2012
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie