Proszę o pomoc w przetłumaczeniu z j.polskiego na j. niemiecki pisma!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś mógłby mi przetłumaczysz lkrótki list (do dostawcy energi) na j. niemiecki? Jeśli byłby ktoś zainteresowany pomocą, wtedy napiszę co to ma być....czekam na odzew
Cytat: natiii18
Czy ktoś mógłby mi przetłumaczysz lkrótki list (do dostawcy energi) na j. niemiecki? Jeśli byłby ktoś zainteresowany pomocą, wtedy napiszę co to ma być....czekam na odzew
A, co to? Targowisko, czy jak?
Nie pisz. Po kiego ci to pisanie? Łachę robisz?
Wypraszam sobie Pani idiotyczne uwagi!!! Jak się Pani coś nie podoba, to proszę tu nie zaglądać. Jeśli nie chce Pani pomóc to przynajmniej proszę nie przeszkadzać!! Bo może znajdzie się ktoś miły i chętny, aby mi pomóc. Widzę, że pod każdym tematem Pani się ostro udziela ze zwoją beszczelnością! Oby Panią Admin usunął:) Życzę powodznia :)
Wypraszam sobie Pani idiotyczne uwagi!!! Jak się Pani coś nie podoba, to proszę tu nie zaglądać. Jeśli nie chce Pani pomóc to przynajmniej proszę nie przeszkadzać!! Bo może znajdzie się ktoś miły i chętny, aby mi pomóc. Widzę, że pod każdym tematem Pani się ostro udziela ze zwoją beszczelnością! Oby Panią Admin usunął:) Życzę powodznia :)
Zmień pieluchę, bo strasznie zalatujesz moczem, dziecinko. Łachę robisz? Handlować ci się zachciewa, gimbusku? Nie zatruwaj ludziom weekendu twoim durnym pyskowaniem.
Na tym forum jednak się niczego nie dowiem... Totalna paranoja. Szanuj się trochę kobieto, bo twoje odpowiedzi na czyjąś prośbę świadczą o tobie! A jak widać jesteś nie wiele warta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na tym forum jednak się niczego nie dowiem... Totalna paranoja. Szanuj się trochę kobieto, bo twoje odpowiedzi na czyjąś prośbę świadczą o tobie! A jak widać jesteś nie wiele warta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w tonie wypowiedzi natii wyczuwam ostry syndrom niedopchnięcia
Cytat: Tamod

w tonie wypowiedzi natii wyczuwam ostry syndrom niedopchnięcia
WidzÄ, üe twoja sprawa ciebie wcale nie interesuje, prawda?
Pogadaj sobie o mnie. Ja to bardzo lubię. W końcu jestem ten superstar, prawda? Chcesz mój autograf z dedykacją? "Kochanej natusi, co nie miała prądu...."
Uważaj natka, bo ci się skończą wykrzykniki.
Moja sprawa mnie jak najbardziej interesuje, natomiast Pani nie. Czekam na pomoc innych użytkowników.
Mańka Konopnicka - Jaś nie doczekał.
Temat przeniesiony do archwium.