Proszę o pomoc w przetłumaczeniu tekstu...

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Proszę o pomoc w przetłumaczeniu tekstu... to do niemieckiego ebaya.

Witam serdecznie,
Bardzo dziękujemy za wybranie naszej oferty. Produkt został wytworzony w Polsce i jest objęty 24 miesięczną gwarancją. Wysyłka zakupionego przedmiotu nastąpi w ciągu 24 godzin od potwierdzenia wpłaty. Nasze towary wysyłamy z Polski lub naszych filii w Anglii i Francji.
Numer do śledzenia przesyłki otrzymają Państwo w kolejnym mailu. Prosimy o obejrzenie innych naszych produktów.
Pozdrawiamy,

Potwierdzenie nadania przesyłki znajduje się w załączniku.

Mamy nadzieję, że są Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu? Prosimy o wystawienie odpowiedniego komentarza.
Bardzo dziękujemy!
Widziałaś niemieckiego ebaya?
Takie teksty tam są wcale niepotrzebne, albowiem wszystko musi zawierać opis produktu i sposoby wysyłki, i takie tam inne szczegóły. Powypełniaj wszystkie rubryki w twojej ofercie, to i to pismo będzie niepotrzebne.
"Witam serdecznie" w ebayu? Lekko dziwne. Kto tam kogo wita? W allegro przecież też się ciągle nie witacie.
Irkamozna, on po prostu prosił o pomoc przy tłumaczeniu. Nie trzeba mu głupich komentarzy odnośnie stylu pisania ma eBay'u i Allegro.
Ja nie pomogę, bo nie mam całkowitej pewności, że nie zrobię błędów. ;)
Cytat: Nelgor
Irkamozna, on po prostu prosił o pomoc przy tłumaczeniu. Nie trzeba mu głupich komentarzy odnośnie stylu pisania ma eBay'u i Allegro.
Ja nie pomogę, bo nie mam całkowitej pewności, że nie zrobię błędów. ;)
Nelgor, to forum nie potrzebuje twoich głupich uwag. Jeżeli nie masz co robić, to rób to, ale nie tutaj. Przy okazji obejrzyj sobie niemieckiego ebaya, to się (może?) pozbędziesz odrobiny głupoty.
Nie potrzeba mi oglądać eBay'a, bo to całkowicie zbędne. I zauważ, że jeśli ja "wygłaszam głupie opinie i zaśmiecam forum", to Ty robisz to w równym stopniu. Co za hipokryzja...

« 

Studia językowe

»

Studia językowe