E-MAIL: Pomoc przy rezygnacji ze studiów - pilne!

Temat przeniesiony do archwium.
Skomplikowana historia w dużym skrócie: dostałam się na jeden z uniwersytetów niemieckich, problemy rodzinne nie pozwalają mi opuścić kraju. Mniejsza o to.
Potrzebuję pomocy przy napisaniu listu, w którym zapytam o możliwość przystąpienia do ponownej rekrutacji w przyszłym roku na ten sam wydział. Chciałabym też poprosić o zachowanie moich dokumentów do przyszłego roku, albo o ich odesłanie. Zależy mi, żebym nie muiała tłumaczyć ich ponownie, bo to kosztuje.
Niemiecki nie jest moim popisowym językiem (niestety!) i naprawdę potrzebuję pomocy - i to raczej szybko, bo przed 27. sierpnia wypadałoby ich powiadomić.
Chodzi o coÅ› takiego:

Sehr geehrte Damen und Herren,
iich freue mich sehr, dass ich zum Wintersemester 2012/13 für das 1. Fachsemester im Studiengag German and Polish Lawzulassen kann. Infolge zu meine Personalprobleme kann ich aber dieses Jahr nicht an Ihnen Universität studieren.
Ich möchte wissen, ob ich im nächtes Jahr noch einmal probieren kann? Wenn ja, muss ich meine Dokumente noch einmal übersetzen?

... I nie wiem co dalej. Z góry dziekuję za pomoc ludzi dobrej woli.
edytowany przez ivanesca: 21 sie 2012
...znaczy:
my mamy wiedzieć, co dalej?
Cytat: ivanesca
Niemiecki nie jest moim popisowym językiem (niestety!) i naprawdę potrzebuję pomocy...

to jak chcesz tam studiować?

« 

Nauka języka

»

Studia językowe