audio kurs

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich!

mam pytanie: czy ma ktos w wersji elektronicznej albo do odsprzedania kasete do ksiazki deutch für dich Jadwigi Śmiechowskiej wydania Wiedza i Świat 1996 ?

...a po co ci to?
potrzebne
Cytat: magda23m
potrzebne
Chcesz tylko pogaworzyć?
Pewnie, że ci potrzebne, ale pytam "po co"! Chcesz dać komuś w prezęcie?
a masz?
a masz?
ja mam wszystko
niesamowita jestes.. robisz sobie jaja ze wszystkich. myslalam ze fora internetowe nie sa po to, a tu prosze
niesamowita jestes.. robisz sobie jaja ze wszystkich. myslalam ze fora internetowe nie sa po to, a tu prosze
..i, co teraz?
po prostu nie odpisuj - wystarczy.
a moje pytanie jest skierowane nie tylko do Ciebie, moze znajdzie sie ktos bardziej uprzejmy :)
po prostu nie odpisuj - wystarczy.
a moje pytanie jest skierowane nie tylko do Ciebie, moze znajdzie sie ktos bardziej uprzejmy :)
zdziwisz się. Znasz Mańkę Konopnicką?
Cytat: irkamozna
potrzebne
Chcesz tylko pogaworzyć?
Pewnie, że ci potrzebne, ale pytam "po co"! Chcesz dać komuś w prezęcie?
...widzisz, Madzia, na świecie są różne fora, a nasze forum działa na zasadzie stawiania pytań i wzajemnych, zaangażowanych i wyczerpujących odpowiedzi, czygo z twojej strony zupełnie nie widać.
Do teraz nie znalazł się ani "uprzejmy", ani nawet "ktoś", bo szybko rozszyfrował twoje jestestwo i nie ma na ciebie ochoty. Sprawa jest prosta, jak sznurek w kieszeni:
Wer nicht will, der hat's schon.
Fajnie, ze umiesz niemiecki. Wiesz, tez bym chciala sie nauczyc. Ani na allegro ani na innych portalach nie znalazlam kasety do tej ksiazki, dlatego napisalam tutaj. Widze, ze nikt, oprocz Ciebie, nie napisal, wiec najwidoczniej jej nie maja. Ale nie przejmuje sie tym zupelnie, moze ktos na innym forum bedzie bardziej sympatyczny.
Pozdrawiam
Ty masz się przejmować. Ja się nie przejmę. Pozdrawiaj, ale ostatecznie.
Fajnie, ze umiesz niemiecki. Wiesz, tez bym chciala sie nauczyc. Ani na allegro ani na innych portalach nie znalazlam kasety do tej ksiazki, dlatego napisalam tutaj. Widze, ze nikt, oprocz Ciebie, nie napisal, wiec najwidoczniej jej nie maja. Ale nie przejmuje sie tym zupelnie, moze ktos na innym forum bedzie bardziej sympatyczny.
Pozdrawiam

parę lat temu się tego pozbyłem (po prostu wywaliłem :)
@ Tamod jak wiekszosc :)

@ irkamozna pozdrawiam ostatecznie, ale Ciebie :)
A, ona tu jeszcze popiarduje. Uparte stworzenie...
btw. ale, nauczyła się sabaczki, to dobry znak.
kochana to jest tak samo moje forum jak i Twoje
kochana to jest tak samo moje forum jak i Twoje
już druga mnie kocha...
już druga mnie kocha...

tylko dwie?
Ja uważam, że dwie to stanowczo za mało.
edytowany przez Tamod: 23 sie 2012
Cytat: Tamod
już druga mnie kocha...
tylko dwie?
Ja uważam, że dwie to stanowczo za mało.
Mnie te dwie wystarczą. Taka ilość głupoty na raz, że już puszczam nosem bąble.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia