tłumaczenie na czas perfekt

Temat przeniesiony do archwium.
1. Moja siostra studiowała matematykę.
2. on zamknął okno.
3. wróciliśmy wczoraj.
4. kiedy się obudziłeś?
5. co pan kupił?
6. Gdzie byłeś?
7.Pojechałem do Gdyni.
No, i co teraz?
nie umiem przetłumaczyć na czas perfekt ;D
edytowany przez p_czar: 12 lis 2012
Cytat: p_czar
nie umiem przetłumaczyć na czas perfekt ;D
wszyscy o tym wiemy, ale, co teraz? Jesteś w wózku inwalidzkim, czy gdzie tam, dianetyka, diabetyk, czy dyslektyk?
edytowany przez irkamozna: 12 lis 2012
jak nie chce Pani pomóc to nie, ale po co mnie Pani obraża?
Bo Wielki Pan się zawsze za wszystko obraża.
Hu!
Boicie się czarnego luda?
Hu!

Niech Wielki Pan się weźmie wreszcie za naukę, bo Wielki Pan mnie takim podejściem obraża i to śmiertelnie!
Kapito?
Założyłam dziś tu konto bo mam jutro zaliczenie z niemieckiego, chodzę do liceum i mam sprawdzian. Prosta sprawa by była, ale to nałożyło się z konkursem z innego przedmiotu, więc nie za bardzo mam się czas uczyć. Prosiłam o pomoc, ale widzę, że to za dużo dla osób takich jak Pani. A i nie rozumiem tego toku myślenia, nie wiem co mają do rzeczy te teksty: "Wielki Pan" (jestem dziewczyną), a jeszcze gorsze są te o wózku inwalidzkim itd. trzeba mieć coś nie tak z mózgiem, jak takie rzeczy się wypisuje, bo może Pani nie spotkała w swoim życiu nigdy kalectwa itp. Życzę Pani jak najlepiej.
I to był twó błąd.
My tu istniejemy od lat.
Potrzebujesz straży pożarnej? Przecież to za daleko do ciebie!
Gdyby ta sprawa była taka prosta, to byłaby prosta, ale śpiochy muszę się kiedyś obudzić.
Ja wiedziałam, że ty masz jutro zaliczenie z niemieckiego, ale specjalnie ci nic nie powiedziałam o tym. ha! Złapali Kościuszkiego, c'nie?
Nie pyskuj, bo masz kalectwo w mózgu, dziecino.
czy ty jesteś dziewczyną, czy nie, to mi wszystko jedno. To nie Sexualkunde.
To Niemiecki! Jeśli nie zauważyła Wielka Pani.
Pani powinna sobie wziąć coś na wstrzymanie! Jeśli tak Pani podchodzi do życia, to nie chciałabym żyć w Pani otoczeniu. Nie ma Pani za grosz empatii, a jeśli tak będzie Pani podchodzić do ludzi to wreszcie zostanie Pani zupełnie sama, wszyscy się od Pani odwrócą. Nie ma Pani szacunku do obcych osób to co dopiero do znajomych czy rodziny. Pewnie traktuje ich Pani tak samo, albo jeszcze gorzej. Powinna Pani przemyśleć swoje zachowanie, naprawdę Pani radzę, bo ja Pani nic nie zrobiłam.
Pani się bierze za naukie. Pani też nic nie zrobiłam. Pani nie pyskuje tutaj!
Mpatia piszę się przez "ę". Kapuji Pani?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie