Potrzebuje pomocy w odpisaniu na e-mail od pracodawcy.

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
potrzebuje pomocy w napisaniu e-mail'a w sprawie pracy. Prosiłem o to moją nauczycielke od niemieckiego, ktora też jest moja wychowawczynia ale niestety podobno jest bardzo zajeta, no nic... Jeśli byłby ktoś taki dobry to byłbym ogromnie wdzięczny ;) W ubiegłym roku pracowałem w Szwajcarii ale jeśli chodzi o niemiecki to znam tylko podstawowe zwroty :D Musze odpisać mojemu pracodawcy na jego wiadomość ;)

"Witam,
u mnie wszystko w porządku, uczę sie do egzaminów. Z checią bym do Państwa przyjechał w lipcu. Niestety mam pewien problem, ponieważ mój tata chyba nie pojedzie w tym roku do poprzedniej pracy i nie mam gdzie spać. Jeśli mieliby Państwo dla mnie miejsce to z mógbłym przyjechac. Jeśli nie to w porządku, najwyzej poszukam pracy w gdzie indziej. Może innym razem będę mógł u Państwa pracować. Czekam na kontkakt. Pozdrawiam (jakieś pozdrowienia, zwroty niemieckie ) "

Jeszcze raz bardzo dziękuje za pomoc ;)
Dopóki nie podasz twojej wersji niemieckiej, to nie służy to nauce języka niemieckiego.
Albowiem jest to usługa tłumaczenia dla tłumaczy.
Ostrzegam przed przepuszczaniem tekstu przez Googola.
Nie uznaję po prostu.

Ostern 2013 -Gute Tat Wochen, Tag 1-14
Odbiór!
Dobrze, rozumiem. W tym problem, że ja się nie uczę niemieckiego. W szkole mam angielski i hiszpański. Moja wychowawczyni uczy tego jezyka. Musze do dzisiaj dać odpowiedz i niestety nie moge sobie poradzić...
ok zrobie to
Na moją pomoc nie możesz liczyć. Warunki podałam jasno.
https://niemiecki.ang.pl/forum/bzdury/231052#post1463211

Ostern 2013 -Gute Tat Wochen, Tag 1-14
Zadanie jest ostateczne w swojej zawartości. Bez odbioru.
Hallo,
bei mir ist alles in Ordnung,ich lerne für Prüfungen. Ich würde gerne zu Euch im Juli kommen. Leider habe ich ein Problem. Mein Vater kommt dieses Jahr nicht und ich habe leider keinen Platz zum Schlafen. Falls Sie einen Platz für mich hätten,würde ich gerne kommen. Falls nicht,ist in Ordnung,da muss ich irgend woanders Arbeit suchen. Vielleicht ein anderes Mal kann ich bei Ihnen arbeiten. Ich warte auf Ihre Antwort.
Mit freundlichen Grüßen
......................................
Bardzo Panu dziękuje ;) Nie wiem w jaki sposób mogę się za to odwdzięczyć...?
nie ma za co zycze powodzenia
Jeszcze raz bardzo Panu dziękuje ;)
Cytat: derkaczes
Jeszcze raz bardzo Panu dziękuje ;)

diego to nie Pan, to kociak
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa