Opis pozania dziewczyny na wakacjach - przetłumaczenie na niemiecki.

Temat przeniesiony do archwium.
Drogi Maxie , jestem właśnie w Sopcie nad morzem na wkacjach. Codziennie chodze na plaże , opalam sie, buduje domki z piasku, kąpie sie w morzu oraz zwiedzam miasto. Wczoraj poznałem fantastyczną dziewczyne o imieniu Ania. Poznaliśmy sie na plaży. Jest wysoka , ma długie blond włosy i zielone oczy. Interesuję sie sportem , modą , podróżami. Jeste bardzo miła , towarzyska i lubię spędzać z nią czas. Nasza znajomość ma charakter koleżeński. Prosze o Pomoc..
edytowany przez vasperr: 01 paź 2013
ale jak ja poznales to nie napisales biegales przed nia bez majtek i w ten sposob na ciebie zwrocila uwage czy jak
ominales themat
a jest jeszcze jeden Sopot w gorach lub na Mazurach
Cytat: vasperr
Drogi Maxie , jestem właśnie w Sopcie nad morzem na wkacjach. Codziennie chodze na plaże , opalam sie, buduje domki z piasku, kąpie sie w morzu oraz zwiedzam miasto. Wczoraj poznałem fantastyczną dziewczyne o imieniu Ania. Poznaliśmy sie na plaży. Jest wysoka , ma długie blond włosy i zielone oczy. Interesuję sie sportem , modą , podróżami. Jeste bardzo miła , towarzyska i lubię spędzać z nią czas. Nasza znajomość ma charakter koleżeński. Prosze o Pomoc..
Strasse Maxie, ich bin nur in das Meer auf Sopcie wkacjach. Jeden Tag laufe ich am Strand, Sonnenbaden, Häuser bauen mit Sand, das Baden im Meer und die Stadt besuchen. Gestern traf ich eine fantastische Mädchen namens Anna. Wir trafen uns am Strand. Sie ist groß, hat lange blonde Haare und grüne Augen. Ich interessiere mich für Sport, Mode, Reisen. Sie sind sehr freundlich, gesellig und gerne Zeit mit ihr zu verbringen. Unser Wissen ist ein Peer. Bitte um Hilfe ..