Tłumaczenie-początkujący. bardzo proszę o pomc

Temat przeniesiony do archwium.
Witam Serdecznie. Chciałabym sie zapytac czy nie pomoglibyście mi przetłumaczyć mail na język niemiecki. Mam sie dopiero uczyć niemieckiego a potrzebuje tłumaczenia poniższego listu.

Witam Szefie,
Tutaj Jola z Polski. Byłam u Szefa w zeszłe wakacje z Marta i Bartkiem. Chciałabym sie zapytać czy jest jeszcze wolne miejsce na wakacje do pracy, ponieważ jestem zainteresowana razem z siostrą. Jeżeli znalazloby się jakieś miejsce to czy jest mozliwośc przyjazdu pod koniec lipca do połowy września? Poniewaz w lipcu mam egzaminy na studia oraz rekrutacje i składanie dokumentów na wybrana uczelnie. Szef wie jak pracuje, także będzie szef ze mnie zadodolony z siostry również. Bardzo prosze o odpowiedź i pozdrawiam!

Witam i pozdrawiam, ale nie biorę udziału w tej słownej bitwie by nie zniżać się do wyżej i niżej piszących. Przydałby się tu jakiś moderator, by posprzątać.
Tu nie punkt usługowy.
edytowany przez niuniel: 21 kwi 2014
Posprzątać właśnie, ale po tobie.
katrina? Może tutaj akurat ktoś Ci to przełoży, ale jak coś możesz napisać do kogoś ze zleceń:
http://oferia.pl/zlecenie/item832806-tlumacz-jezyka-niemieckiego-do-stalej-wspolpracy

I za parę złotych ktoś kto dodatkowo hobbystycznie tłumaczy przełoży Ci tekst tak jak trzeba. Masz tam różne osoby więc możesz sobie wybrać kogoś odpowiedniego z opisu.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia