Krotkie zdanie ... "Wyszukuje slabe strony"

Temat przeniesiony do archwium.
31-50 z 50
| następna
Cytat: gosia465
tym2.. i tak byś nie zrozumiał różnicy, za głupi jesteś na to.
za gŁupi to jesteś ty
a na głupotę nie ma lekarstwa, z tym się rodzi i się umiera. palancie
widzisz. palancie?
edytowany przez niuniel: 06 lis 2014
chcecie cudować, pisać o siusiakach, heh. sobie piszcie, przynajmniej jest ciekawiej.. a, ja idę robić kolacyjkę :))
Cytat: gosia465
chcecie cudować, pisać o siusiakach, heh. sobie piszcie, przynajmniej jest ciekawiej.. a, ja idę robić kolacyjkę :))
rób, jak już umiesz
przynajmniej moglibyście napisać jakiej wielkości, a tak zostało mi sobie wyobrazić. achh ta wyobraźnia...
heh, yyyy
Gosia.... - zostalas przed momentem zgwalcona czy jak ? Bo o tym cycniku niuniku (czemu sie tak ochrzciles, czy to proba dopasowania sie do jakiegos idola - gogle mi mowi Salon Tatuazu Niuniek) wiecej nic nie powiem. Pil i chlac bedzie.
edytowany przez tym231: 06 lis 2014
jeju i znowu ja. przecież ja już nie raz mówiłam, od samego początku gadam i macie gdzieś, co ja gadam.

odpowiem, zawsze przynajmniej staram się pomóc, mimo ataków z każdej strony.

tym 2... PIOSENKA!!! piosenka jest odpowiedzią na wszelkie problemy jakie masz w pisowni!!! FILM zresztą też. najlepszy dostęp do języka obcego, obraz, dźwięk, napisy.
nie bedę powtarzać, mam dość powtarzać, więc albo ruszycie swoje d.. albo wiedzieć nie będziecie, i tyle. tak niuniel sobie tutaj niezłe jajca robi. tylko jak on ma się tak nie zachowywać?? skoro z każdą głupotą która jest na wyciagnięcie ręki -przychodzicie? ja tam mu się wcale nie dziwię.

włącz sobie
, jeśli lubisz, włącz tekst (znajdź finden, suchen) i więcej nie marudź że nie rozumiesz!!

a co do materiału siewnego: Girl, wir wollen keinen Namen nennen -dziewczynce, nie chcemy dać imienia :))
Miłego dnia.
cudak nie wie, jak jest "lub", bo nie zna linków i będzie bredził, aż się zdanie samo ułoży
Korniczki kochane. Zasadniczo was lubie za walenie codziennie prochow w nos.
Mieciu powiedz, ich finde du findest i tako dalej a cemu Tokjo wali Wie find ich zu dir? cemu ?
-ah wy cipki ... tokjo zapomnial apostrofu capy jedne. prawilno jest find' marudy wieprzowe.
no, to teraz wiesz
Odp niemca jak się zapytałam czemu "hab" a nie "habe"

Dieses Wort " hab" ist umgangssprachlich! Man sagt auch " mundfaul " dazu! Man spricht einfach manche Silben nicht aus.

Beispiele:
Ich habe mir die Haare gewaschen. Ich hab mir die Haare gewaschen.
Ich meine, du musst dein Auto reparieren. Ich mein, du musst dein Auto reparieren.

Aber ist es nicht ein Fehler, wenn jemand so: "hab" statt "haben" schreibt? Oder ist es besser, wenn man normal und nicht umgangssprachlich schreibt.
Wenn man etwas schreibt, sollte man es korrekt und nicht umgangssprachlich tun!!!

Więc sobie może, tak jak ty możesz sobie w polskości robić jak i sobie chcesz, ale nie powinieneś. To są jakieś początki. Od tego powinno się zaczynać naukę.

Gib mir bitte heute Hammer und eine starke Kraft, damit ich deine Dummheit reduziere und auch Klugheit vergrößern kann!
tak, jak
poszłem
i
wezłem
Kelner, Wez no nalez dwa piweczka dla gosi i tego nacpanego niunka natychmiast
to perłe proszę
mocną
i z sokiem malinowym
Temat przeniesiony do archwium.
31-50 z 50
| następna