Dodam że nie znam języka Niemieckiego . Jestem osobom młodą otwartą na świat, na nowe możliwości, technologię. Nie ukrywam że bariera językowa w pewnym stopniu może stanowić przeszkodę na początku współpracy jeżeli jednak zaoferujecie mi Państwo kurs językowy najlepiej na terenie waszego kraju to sytuacja w krótkim czasie ( w okresie roku) ulegnie dramatycznej poprawie.
Mogę udać się w dowolne miejsce na terenie Polski- celem uzgodnienia szczegółów.
"...dramatycznej poprawie"
Ja bym cię nie zatrudniła :D
mirek37
14 lut 2015
nauczycielka nie jest pracodawcą - poprawność bez znaczenia :)
niuniel
14 lut 2015
Cytat: mirek37
nauczycielka nie jest pracodawcą - poprawność bez znaczenia :)
no, to i tak do dupy
aga483
14 lut 2015
Jak to jest, że nikt nigdy nie zna niemieckiego, a źli nauczyciele zmuszają do pisania takich trudnych tekstów... Nie wiedziałam, że mamy taki dobry poziom edukacji.
Ja tam myślę, Mirku37, że dzieciaczkiem nie jesteś i do rzeszy chcesz jechać pracować.
mirek37
14 lut 2015
Uczymy się języków obcych nie dla nauczycieli a dla siebie. Ktoś kto nie zamierza pomóc a własnymi wypowiedziami nic nie wnosi do tematu nie powinien brać udziału w dyskusji.
niuniel
14 lut 2015
Cytat: mirek37
Uczymy się języków obcych nie dla nauczycieli a dla siebie. Ktoś kto nie zamierza pomóc a własnymi wypowiedziami nic nie wnosi do tematu nie powinien brać udziału w dyskusji.