Niech ktoś kto ma serce mi pomoże - zakoch.

Temat przeniesiony do archwium.
Poznałem dziewczyne przez internet ale znam niemieckiego bardzo dobrze tylko z podst. coś zrozumialem ale nie do końca , prosze niech ktoś mi pomoże a zyska przyjaciela!!!!!!
so so, dein person hat jetzt schon mal meine neugierde geweckt. na ja. nach reichlich stress mit meinem ex, der vor einem halben jahr zu ende ging möchte ich jetzt einfach wieder spass haben. also so richtig, mit allem drum und dran. auch mal tanzen oder ins kino gehen. schwimmen war ich auch schon lange nicht mehr. ach da gibt es noch so viel. eigentlich zuviel um es jetzt zu schreiben. weist du was, bekommst einfach mal meine nummer, /tutaj numer/, dann geht es doch viel einfacher. vielleicht verrätst du mir ja auch ein bisschen von dem, was du so in deiner zukunft erleben magst. ich liebe es in die zukunft hinein zu denken und planen. bitte lass mich nicht allzu lange warten, bin doch schon so gespannt. ein bussy als kleine anzahlung, wenn du mehr magst meld dich bald :-) lg jennifer
Tak, tak, twoja osoba wzbudzila moje zainteresowanie. No tak, po wielu nieporozumieniach z moim poprzednim przyjacielem doszlo pol roku temu do razstania. Teraz chce znowu miec przyjemnosc z zycia, taka calkowita z wszystkim co do tego nalezy. Isc potanczyc, do kina, poplywac oj nie plywalam juz dawno. Jest jeszcze duzo rzeczy na ktore man ochote. Tak wlasciwie zbyt duzo aby teraz o tym pisac. Wiesz co, dostaniesz moj numet telefonu, to bedzie latwiej o wszystkim porozmawiac. Moze zdradzisz mi tez toszke swoich planow na przyszlosc. Ja lubie myslec o przyszlosci i robic plany. Prosze nie daj zbyt dlugo na siebie czekac. Jestem juz teraz bardzo ciekawa. Buziaczek jako drobna przedplata. Jezeli chcesz wiecej zamelduj sie.
Mile pozdrowienia Lennifer.

UWAGA: TO MOZE BYC PULAPKA; UWAZAJ MOZLIWE ZE KRYJE SIE ZA TA WIADOMOSCIA NUMER TELEFONU ZA KTORY RACHUNEK BEDZIE BARDZO WYSOKI, NORMALNIE NIE OTRZYMUJE SIE TAK LATWO NUMERU TELEFONU UCZCIWEJ OSOBY
Bardzo dzięki za przetłumaczenie a jeśli chodzi o ten nr to "wiadome" że nie zadzwonie bo życia już trochę poznałem a nie chcę go poznać jeszcze głębiej - narazie. Bardzo mi przyjemnie że osoba uzdolniona w "fachu" tłumaczenia mi pomogła a zarazem doradziła, jeśli kiedyś spotkam Kogoś takiego to na pewno zadzwonie do Tej miłej osoby. pzdr serdecznie dziękując i podziwiając twoją zdolność tłumaczenia - określając jako perfekcyjną gramatycznie i rzeczowo. Żegnam.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie