klucz odp Dreher

Temat przeniesiony do archwium.
mam książke Dreher Schmidt Übungsgrammatik...niestety brakuje mi paragrafu 33 (to jest str 176 i 177). nie mam tez klucza odp do ksiażki. Bardzo prosze jesli ktos ma to niech napisze gdzie moge znalezc oder so...nie moge bez tego sprawdzic zrobionych juz tam cwiczen. prosze o odp i pozdrawiam!
Klucz można kupić w Omnibusie na Świętym Marcinie.. Sama kupowałam:) Koszt około 15 zł. buźka
THX ale chcialabym to miec na kompie tak jak cala książke. wie ktos gdzie moge w necie znalezc. ma ktos moze to by mi nawet na email przeslal. naprawde totulko kilka stron(ok 5). proszę!!!!
ja bym mogła Ci zeskanowac..i dopiero w sobotę bym mogła...ale ile stron??
brakuje mi paragrafu 33 (to jest str 176 i 177) no i dodatkowo tylko prosilabym klucz odpowiedzi z Drehera, bo jak robie cwiczenia to chcialabym sprawdzic czy mam je dobrze, rozumiesz. Naprawde bardzo ci dziękiuje!! to dla mnie bardzo wazne a nie zajmie ci tak dlugo. dzieki! mój email to [email] czekam i jeszcze raz vielen Dank :)
Jak jutro wrócę z uczelni to Ci to prześlę. Buźka
Vielen vielen Dank. Das ist sehr nett von dir :):*
sorka, ale skaner mi nie działa:( wogle cała drukarka się psuje.. i mi szwankuje. wiec niestety Ci nie skseruje i nie wyślę. pozdrawiam
jejciu :( a znasz moze kogos kto ma czyyny skaner albo gdzie bym mogla sciagnac to z serwera?? please b. ważne..
http://rapidshare.com/files/12010718/Lehr_und_Ubungsbuch_der_Deutschen_Grammatik.rar.html
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Do autora strony - uwagi, propozycje

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie