Co robiłam wczoraj???

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę o wielką pomoc na dziś, iż potrzebne mi wypracowanie na temat ,, Co wczoraj robiłam''. A więc ma być na 6,7,8 zdań jak wam pasuje...
Aha i mam 14 lat więc młodzieżowe (kobiece) spawy jak: Grałam w piłkę, słuchałam muzyki, albo grałam w komputer... ITP!!!!

Proszę i dziękuję za pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))
to napisz coś sama :D A ja Ci cos poprawie
Gestern um 7 Uhr und so Minuten bin Ich zu Schule gegangen. Um 14 Uhr haben wir alle zusammen mittag Essen gehabt. Dan bin ich mit mein Hund Fokus spazieren gegangen. Da nach habe ich vorbereitet zu Schulle. Dan habe ich etwas Fernsech gelukt. Um 19 Uhr Dusche gehabt und um 21 Uhr bin ich schlafen gegangen.
erledigt
Dann ( nie Dan)
Um 19 Uhr habe ich Dusche gehabt dalej dobrze

Zur Schule ( nie zu)

Danach habe ich zur Schule vorbereitet

Dann bin ich mit meinem Hund ( mit lączy sie z celownikiem)

Sory ze nie pokolei, ale jakos tak xD
Sorry, muß ich mich wirklich rechtfertigen?

erledigt ≠ OK.

https://niemiecki.ang.pl/Bledy_30396.html
Heey ;) mam prośbę jest mi bardzo potrzebne wypracowanie na temat: co wczoraj robiłam... to jest czas przeszły więc trochę trudno mi to przetlumaczyc na niemiecki..jest to moja praca zaliczeniowa w sumie i to jest bardzo wazne wiec prosze o pomoc... : Rano ja wstałam i zjadłam śniadanie. Potem oglądałam telewizję z chłopakiem. Następnie zadzwoniła do mnie moja koleżanka Mariola i poprosiła mnie o spotkanie. Dokładnie w południe ja wyszłam. Ja i Mariola poszłyśmy do kina na horror. Był bardzo straszny. Potem my pochodziłyśmy trochę po sklepach odzieżowych. Po południu postanowiłyśmy zjeść razem obiad. Dlatego poszłyśmy do restauracji. My jadłyśmy i rozmawiałyśmy długo. Następnie Mariola mnie odprowadziła do domu. Był już wieczór dlatego poszłam się wykąpać. O 22:00 poszłam spać.

Z góry bardzo dziękuje !
du hast es unter "Pomoc jezykowa" gepostet:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego