prosze o szybka pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
31-43 z 43
| następna
Tak. Dobre pytanie..;-)
kurcze, napisałbym co myślę o tej piosence, ale zaraz mnie z forum wyrzucicie za moje poczucie humoru...:p
jestes ?;-)
Kiedyś ci przejdzie..;-))
Proszę zerknijcie na mój temat, przetłumaczyłam sama tyle ile umiałam:)
... u mnie to rodzinne...:p z tego powodu może nie przejść...:p
1) ja uwazam, że dziadkowie mogliby mieszkac ze swoimi dziecmi,ale nie powinni wtracac sie w wychowywanie swoich wnuków. PROSZE O PRZETŁUMACZENIE
chociaż spróbuj przetłumaczyć. Co najwyżej to może nie znasz słówka wtrącać się - sich einmischen in+A, co równie dobrze jakimś innym słówkiem można zastąpić ;)
Kiedyś ci przejdzie..;-))
Jr, obawiam się, że tak prędko mu nie przejdzie... ;-) Ale jego dziewczynę to powinni kanonizować za życia :-))) należy się dziewczynie :-))
To czego Ty słuchasz? i co sądzisz o tej piosence? przyjmę Twoją krytykę po męsku "na klatę" ;-))
Du hast selbst nach "mehr input" gefragt. Da ich eine ehrliche Person bin, habe ich geschrieben, was ich gedacht habe.... Mehr nichts. Also von mir: "Entschuldigung"
nie byłaś nigdy w skórze chłopaka... dlatego nie wiesz, co oni muszą ścierpieć z dziewczynami...:p
jakoś tak się złożyło, że nie byłam i wcale nie tęsknię za przeżyciem tego doświadczenia...
"dlatego nie wiesz, co oni muszą ścierpieć z dziewczynami...:p"
też chcesz jakiś order za życia? ;-)) a tematy damsko-męskie możemy zostawić na boku, bo to temat rzeka ;-)) To co z tą piosenką????
Temat przeniesiony do archwium.
31-43 z 43
| następna

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia