mój nowy wątek. oczywiście ładnieProszę o pomoc...

Temat przeniesiony do archwium.
Ktoś chętny pomoże??
Jak napisać ten tekst po niemniecku? " to że lubisz ruch to już zauważyłam,zawsze tańczysz,ruszasz się i to jest super. To że nie lubisz dużo gadać nie uważam za wadę, jedni mówią dużo, drudzy trochę mniej. mam tylko nadzieje, że rozmawiając ze mną nie denerwujesz się za bardzo, bo ja akurat muszę dużo po niemiecku gadać... Chciałabym kiedyś nauczyć się tego jezyka dobrze, a ty jesteś dla mnie taką małą pomocą.
Dlaczego dałeś mi swój numer tel. skoro nie lubisz dostawać i pisać sms-ów??"

Wiem, że jest tylko po polsku ale oczywiście jest to dosyc pilne,nie mam czasu na swoje tłumaczenie - które zapewne i tak by wyszło z marnym skutkiem. Dlatego proszę Was o pomoc....

(mam nadzieję, że ten wątek będzie spokojniejszy...)
pozdrawiam.
ale na Zigarette nasz czas!
karla,leniuchu, musisz wcześniej wstawać z wyra, to będziesz miała więcej czasu na naukę języka. Czekasz, aż chłopy za ciebie odwalą robotę? Po moim wpisie na pewno zaraz wszyscy się rzucą na te zdania napisane jednym tchem. Zobaczysz...
zmodyfikowany ctytat:

... ale oczywiście jest to dosyc pilne (bo musze sobie jeszcze ogladnac moj ulubiny serial w TV), nie mam czasu na swoje (a o tlumaczeniu/pomocy dla innych mozecie i tak zapomniec) tłumaczenie - ...
no ok, widze że strasznie pomocni jesteście - dla was napisanie takiego tekstu to 3 min. roboty ale wiecznie każdy z wielką łaską to robi... byle by tylko komuś za łatwo nie poszło- czyli w tym wypadku mi...
a ty Japanese najlepiej się nie udzielaj... ok?
zresztą zapomniejcie o tym, sama sobie też jakoś poradzę...
żegnam Was!
dzielna baba!
;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa