pytanko

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 69
Mecz jest nudny. Urugwaj nie umi grac. a wy dwie baby jestescie po prostu boskie. Dos extremos chickitas. I want input!
Englisch ist nicht deine Stärke, oder?
Man sagt nicht "I want input!" sondern "I want to put in!"
Aus Erfahrung wäre ich hier vorsichtig... im alten Ofen heizt oft der Teufel.
Kann ein 60-jähriger Mann ein 40-ger werden? Ja. Aber nur 20 Minuten in der Woche.
Und diego-baba bespringt ja alles, das nicht mehr als zwei Füße hat, nicht auf einen Baum klettert und nicht ins Wasser springt.
Heidanei, wärest du näher!
So ein Weib wünsche ich jedem! Süß! Ring my bell...
(my englisch ist echt Sch..e)
bongo diego cie pozdrawia a tego translatora znajdziesz na stonie niemieckiej google i cykasz na übersetzen
masch racje masch racje
heheheh ale wy wszyscy.... o co wam chodzi! Czlowiek chcial tylko rozwiac watpliwości a was poniosło.
P.S.
prace w biurze projektowym, spoko ludzie. Poł roku temu mialem 4000€ na reke, wiec ja nie wiem o co Ci chodzi!? Moze ty za dziwke robisz i masz na co narzekać!!
Diego nie ma juz katarku brzuschek go troche bolal a dzisiaj juz jadl
tableteczki tez ladnie polknal
Hej! Ty alleine! Nikogo tu nie ponosi. My sobie po prostu gaworzymy. No, i co z tego, ze 4000 na reke? Wez sobie. Rede lieber mit, dann lernst du was dazu. es kann ja nicht schaden...
komu ty takie rzeczy opwiadasz,nie potrafisch zdania sklecic a w biurze projektowym pracujesz
Biedny koteczek. Napchałaś go diego-baba pewnie jakimiś kartoflami i dostał obstypacji. Mój koteczek dostaje jedynie Orijen und rohes Rindfleisch. Und er ist konzertant schoen. Nicht umsonst heisst er BKH.
Uwielbiam jak dorośli pieszczą się jak do dzieciaczków.
Moje ulubione wyrażenie to "pieniążki".
Dostaję rzygaczuszki.
Z pieniędzmi jest jak z seksem. Jedni o nim mówią, inni mają.
zebym nie mieszkala w niemczech to bym ci uwierzyla pracuje jako logopeda 10 lat i po tylu latach pracy
w biurze mozna po angielsku, jednak z niemeickim tez zaczalem działac i co wazniejsze chce działać. Miałem pytanie napisałem!
A czego mozna sie od was nauczyć "Diego nie ma juz katarku brzuschek go troche bolal a dzisiaj juz jadl
tableteczki tez ladnie polknal"
Pzdr
marudzil straschnie rano i dalam mu jedzenie prosto z lodowki gardelko go bolalo ,mial katarek i brzuscheczek go bolal
Nie ekscytuj się, Sloe, chciałeś pytanie i dostałeś.
Nikt nie pytał ile zarabiasz bo nikogo to nie interesuje więc głupio się wyrwałeś. Zdarza się.
Na Twoim miejscu pisałabym po angielsku skoro tego języka używasz w pracy z nimi.
Schreib doch deinen Käse auf deutsch? Wer bremst dich SOJO? Wir lieben es.
Te logopedaly sa czasem straszne... Znowu zatschynasch scheplenitsch?
nie grzesch czlowieku i nie obrazaj tatusia bongo
sch czytaj sz
ie czytaj i
Es ist typisch "deutsche Schlamperei". Das menschliche Versagen! Versuche mal selber ein eingefrorenes Schitzel zu mampfen. Kriest auch einen Durchfall (geschweige, alle Plomben sind weg!). Aber, koteczek! Der Depp frisst ja ällenes.
Byłoby łatwiej jakbyś pisała w języku, którego używasz, blĄdynko.
Wenn schon, dann Opa, diego-baba. Bitte! Kulturbanause du!
Sie benutzt keine Sprache. Sie lispelt und sucht "anykey".
A ja uwielbiam spirytusinek najdestylowaniuchniejszy!
no nie jetes jeszcze dziadkiem
masz racje
Punkt 1:
ich habe immer recht
Punkt 2:
sollte ich irgendwann nicht recht haben - siehe Punkt 1
Diego-babO!
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 69

« 

Życie, praca, nauka