Ona zarwała się na równe nogi, ona zerwała się z f

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 51
poprzednia |
Sie ist hochgefahren - zerwała się na równe nogi?
Sie ist aus dem Sessel hochgefahren
Sie hat hochgefahren - pojechała do góry?

dobrze?
Heeeeee?
Mialo byc o naturze i literaturze? Masz tylko tydzien...
to bedzie dopiero zyrk
bongo bongo jesteś zgorzkniałym, trzydziestoletnim, łysiejącym (tudzież z zakolami) zakompleksionym wykształciuchem, na którego nigdy żadna kobieta nie spojrzała lub którego zostawiła dla innego?

czy może

nieatrakcyjną, zgorzkniałą, przez nikogo nielubianą arogancką zakompleksioną panią przed trzydziestką , która swoje niepowodzenia w życiu uczuciowym rekompensuje sobie jadem?

Jakiejkolwiek płci byś nie był bongo, jedno jest pewne: nie jesteś szczęśliwym człowiekiem. jesteś samotnym człowiekiem. jesteś człowiekiem klęską i pomyłką.

Moja analiza - gratis :)
a ty jestes beszczelna arogancka glupia i brzydka i nic nie wiesz o bongo a tak go oceniasz ty zasrana studntka od tej pory nie masz nawet co pytac o co kolwiek,japa i moko jak zlapie na twoim poscie to ich pogryze won
och jakże się dziecko oburzyło ... najgłośniej szczekają kundelki :)
a ty nawet na okreslenie kundelek nie zasluzylas porownaie cie z kundelkiem bylo by obraza wielka obraza dla psa won
jak to mówią ;] getroffene Hunde bellen
a ta wymysla niemieckie przyslowia i trafila jak kula w plot ha ha
fehlschlagen
W bluzganiu (nazywanym: analiza) jesteś na 3 z plusem (nie wszystkie pro i contras wymienione). Jeszcze, jakbyś mi to napisała po niemiecku, to byłbym może i wzruszony.
Szkoda tylko, że to forum jest niemieckie a nie bluzgarskie, bo moglibyśmy na ten temat pogadać...
Obawaiam się, że to cię nie posunęło dalej w nauce i opanowaniu jeszcze ci obcego języka.
I co osiągnęłaś? Tylko piana ci poszła z pyska i jeszcze wisi.
Gdy się opamiętasz, to wracaj z powrotem i pobaw się z nami tym pięknym językiem.
Ja jestem do tego przyzwyczajony, że na wstępie trzeba wymienić pozdrowienia, a potem mówi się do mnie to słynne tajemnicze zdanie, które diego-baba nie jest w szanie jeszcze wydukać.
Willkommen zuhause!
P.S. Twój facet też będzie łysiał! Hyhyhyhyyy....
łyk kawy, obawiam się, że wybrałaś sobie na ofiarę nie tego wesołka co potrzeba.

Jesteś starą tlenioną tipsiarą szukająca zaspokojenia kołkiem.

Z pewnością się nie obrazisz, bo o czymś takim jak godność nigdy nie słyszałaś.
bongo zabraniam ci mnie podawac jako zlego przykladu bo sie obraze i pojde na inne strony tam ludzi denerwowac a na ciebie wypne tylek
Tamo masz dobre slownictwo polskie,jestes fajny chlopak,ja nie jestem pijana ,bongo wyzywa mnie od pijaczek i kiedys dostanie po gebie
1. Wcale ciebie nie podałem, jakoo zły przykład, lecz, że masz to słynne zdanie już na końcu języka, ale wściekłość zalepia ci oczęta. U ciebie trwa to odrobinę dłużej.
2. Już ci dawno podawałem linka, żebyś sobie poszła gdzie indziej denerwować ludzi, ale widzę, że ty tylko wachlujesz tym pistoletem przed nosem i tylko straszysz. Przypoinam linka:
http://deutschland.cba.pl/forum/index.php
3. Co do "pijana", to nie wyzywam ciebie, lecz zwykle stwierdzam, bo wtedy bredzisz, jak po pijaku. Nie przekręcaj moich słów!
4. Znajdź SHIFT i pisz duże literki.
5. Po przecinku zawsze się robi spację! To taki najdłuższy klawisz na klawiaturze fortepianu.
ona sama tez moze wylysiec to jest tak najczesciej jak sie komus innemu tego zyczy to sie to samemu dostanie
dziekuje za adress juz ide
tam mnie tez nie chca dostep zablokowany
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
ruszam ta zarowka jak moge i nic jak rodowity sie obudzi to go zapytam
Es war mir schon klar... zu dusselig, um sich ein Konto anzulegen, diego-babo!
jak mozna konto otworzyc jak sie nie umie liter polskich znalezc ale translatora znalazlam przez przypadek to przez przypadek ale nawet atom zostal odkryty przez przypadek also,alles ist möglich dem,der glaubt.
diego13:
1. Nie Tamo tylko Tamod.
2. Nieraz wypisujesz takie głupoty, że mógł uznać, że jesteś na gazie (nie wziął prochów po uwagę).
3. Używanie polskich znaków nie gryzie.
Tamo podoba mi sie lepiej a jak jeszcze wzmiesz pod uwage ze ja zadnego alkoholu ani tablettek nie biore to zwatpisz w moi Verstand a jak wiek do tego dolaczysch to juz wogole zalamanie
ale ich nie mam tych polskich znakow wczoraj schukalam ze trzy godziny bylam wyzywana ponizana i opluwana przez dwie osoby blizej mi nieznane i nic z tego mam w komputerze tylko angielski i niemiecki i widze ze coraz lepiej pisze po polsku,zamiast mi grzecznie i powolutku napisac i wytlumaczyc nie to musieli deptac po mojej godnosci i niewiedzy skandal
wejdź w ustawienia paska języka i dodaj polską klawiaturę

PS. Wiesz co to google? ;)
yep
do paska doszlam Einstellungen znalazlam tylo nie wiem jak mam dotrzec do polskiej klawiatury
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 51
poprzednia |