Poprawnie napisane? Pomocy :)

Temat przeniesiony do archwium.
Czy to jest napisane poprawnie ? Pomocy !:))
Liebe Anja,
Vielen Dank für deinen letzten Brief und entschuldigen sie dass ich nicht so lange geschreiben habe. Ich war krank und fühlt sich nicht wohl. Ich bedaure sehr dass du nicht mit den Eltern zu kommunizieren. Was sind die Gründe für diese Konflikte? Ich streite oft für eine Rückkehr in das Haus und gehen aus der Disco. Ich denke der beste Weg um Probleme zu lösen ist ein richtiges Gespräch mit ihren Eltern. Ich hoffe dass Sie nicht bei ihren ELtern mehr in die Zukunft zu streiten.
Viele Größe.
Poszukała?
tzn?
ja tutaj pierwszy raz nie orientuje sie gdzie co jest, wolalam załozyc swoje. Chyba nic w tym złego?
Pierwszy raz musisz czytać, czy jesteś na kleju?
napisałem wyraźnie:
Użyj wyszukiwarki. Wczoraj już to było. Albo przedwczoraj.
taaaa a pozniej znow bedzie ze napisałam to nie tu gdzie trzeba ... skoro znajduje sie na takim portalu zakladam wlasny temat tzn ze oczekuje pomocy na juz .. a nie zeby szukac, bo bylo to gdzies wczoraj czy przedwczoraj. Ale widocznie jak sie chce otrzymac pomoc to na nia liczyc nie mozna....
Popyskuj jeszcze ze dwa dni, popyskuj. Ja nie ma zamiaru za ciebie szukać, bo to nudne. Ten twój ważny temat jest stary,jak świat i sto razy go mieliśmy. Już nie spomnę o bzdurach, jakie wypisujesz w użyciu sich-mich-dich, du und Sie. Pyskuj, pyskuj. Szukanie w wyszukiwarce przyniesie ci szybciej wynik niż wykłócanie się ze mną. Chcesz analizować może jeszcze moją osobowość, że jestem nieuprzejmy, chamski i coż tam jeszcze? Proszę! Rusz dupkę i niemrudź!
bongo moko wyrzucil 88Mazurka88 ze swojego forum dziewczyna sie skarzyla a ten wypisywal ze mazurka 88 to ty do czego to juz dochodzi moko jest schizofreniczny i w kazdym nowym postowiczu widzi ludzi z tego forum ciekawa jestem kiedy go wloza w kaftan bezpieczenstwa i odwioza do szpitala
caro mozesz sobie wybrac:

https://niemiecki.ang.pl/search/%20letzten%20Brief
caro poczekaj i nie denerwuj sie tym lobuzem
albo z tego

https://niemiecki.ang.pl/search/der%20letzte%20Brief
Japa, jak ci się udało na to wpaść? jesteś na kleju? Nie chcesz pomóc dziewczynie i każesz jej szukać? Hamstwo!
Temat przeniesiony do archwium.