opis rodziny

Temat przeniesiony do archwium.
Moja najbliższa rodzina składa się z czterech osób, ja, moi rodzice i mój brat. Mieszkamy wszyscy w domku jednorodzinnym. Mamy także psa.
Wabi się „Diana". Mój brat nazywa się Paweł i jest zaręczony.
Ma 22 lat i mieszka w Szkocji . On interesuje się fotografią . Moi rodzice
są kochani. Mój tata nazywa się Marian a moja mama Barbara. Jeździmy chętnie razem na wycieczki weekendowe . Możemy wtedy wypocząć. Czasami w weekend idziemy do kina
lub idziemy na spacer. Kocham moją rodzinę, jest ona najlepsza na świecie . To jest cała moja najbliższa rodzina.

Będę bardzo wdzięczna za przetłumaczenie tej pracy:) z góry Dziękuję ; *
a co to jest wabic
tam pisze Wabi się Diana inaczej "imię" Psa
Mein engster Familienkreis besteht aus vier Personen:Mir, meinen Eltern und meinem Bruder. Wir leben alle in einem Einfamilienhaus.
Wir haben auch einen Hund. Sein Name ist Diana.
Mein Bruder heißt Paul und ist verlobt.
dobra nie umiesz przetłumaczyć to zostaw to i dziękuje i nara
hej, mamy brutalnego uzytkownika? A, jak toto sie juz wyznaje? Wow! A pyskate na trzy pietra! Super. Nareczcie cos sie dzieje.
Dziękuję:)
widzę jakiś masz człowieku ze sobą problemik??
nie mam tego konta by tracić czas na takie cos..
Sory jak Ci sie nudzi to masz pecha i zajmij sie sobą i narka
Willkommen im Fan Club von bongo-bongo, serduszko. Juz cie mamy. Nie masz czasu? To czego chrzanisz trzy po trzy i wkolo macieju?
edytowany przez hammel: 02 gru 2010

Er ist 22 Jahre alt und lebt in Schottland.
Er interessiert sich für Fotografie.
Meine Eltern sind sehr lieb.
Mein Vater heißt Marian und meine Mutter heißt Barbara.
Wir machen gerne zusammen Ausflüge am Wochenende.
Wir können uns entspannen.
Manchmal gehen wir am Wochenende ins Kino oder machen einen Spaziergang.
Ich liebe meine Familie, es ist die beste Familie der Welt.
Das ist mein engster Familienkreis.

Cytat: Milka_o3
dobra nie umiesz przetłumaczyć to zostaw to i dziękuje i nara
Naszego "najlepszego" tlumacza tak wyzywasz? Pfuj, Deifi...

to mie sie dostalo a tak sie staralam
:O hit człowieku..
Ty siebie najlepszym tłumaczem nazywasz:D?hahahahahaha sory ale widze ze masz troszke pod główką ciężko:) wybaczam Ci człowieku no różne choroby po ludziach chodzą
Dobra powodzenia Ty tłumaczu taa;)
Cytat: diego13

to mie sie dostalo a tak sie staralam

nie nei to nie do Ciebie było:)
Wiecie, to jest tak: jak pszczola nie ma pojecia o jezyku, to rzuca sie, jak kozi bobek na werblu. Czlowieczku, do kogo ta mowa? My tego nie potrzebujemy. TOBIE jest to potrzebne. I co masz z tego? tylko kwasy w zoladku. Jak sama durna, to i tobie nic nie pomoze, czlowieczku, co nie ma czasu na pisanie bzdur w koncie na forum. Popisz, popisz...Znamy takich nieukow, jak ty. Pieciopalczaste som one. A wabia sie najczesciej: Milka, Dziubdziusia, Truskaweczka, lala, Mula, Buba, babelek i inne takie Pokemony.
wiesz co sam zaczołeś a jeśli masz problem do mojej nazwy to współczuje Ci a nieukiem sam siebie nazywaj...:) bo nie wiem po co mi to i czy sie ucze niemca i wgl wiec zajmij sie sobą bo widze ze wielu osobą sie rzucasz a sam jesteś gówno wart sory ale irytujesz mnie swoją hmmm "inteligencją"
myślisz ze jesteś królem człowieku ogarnij łeb bo troszkę przeginasz
Ich erkläre die Jagt auf Pokemon für eröffnet
wiesz co sam zaczołeś a jeśli masz problem do mojej nazwy to współczuje Ci a nieukiem sam siebie nazywaj...:) bo nie wiem po co mi to i czy sie ucze niemca i wgl wiec zajmij sie sobą bo widze ze wielu osobą sie rzucasz a sam jesteś gówno wart sory ale irytujesz mnie swoją hmmm "inteligencją"
myślisz ze jesteś królem człowieku ogarnij łeb bo troszkę przeginasz

on tak zawsze nie denerwuj sie na drugi raz napisz swoja wersje niemiecka to on sie nie bedzie czepial bo nie bedzie mial do czego jak po niemiecku napisan to on nawet pokaze gdzie zle to juz duzo
Cytat: Tamod
Ich erkläre die Jagt auf Pokemon für eröffnet

nie badz taki jak bongo
Yessss, ich bin sofort dabei. Am liebsten schmeckt mir ein Pokemon-Aufbruch! Besonders schmackhaft ist er bei diesen, die schon deutsch gelernt haben. Irritiert sind sie besonders gut durchgeblutet. Yabba-Dabba-Doooo! "Zaczolem" hat eine Verbindung mit der Stirn. Dahinter aber...
Cytat: hammel
Yessss, ich bin sofort dabei. Am liebsten schmeckt mir ein Pokemon-Aufbruch! Besonders schmackhaft ist er bei diesen, die schon deutsch gelernt haben. Irritiert sind sie besonders gut durchgeblutet. Yabba-Dabba-Doooo! "Zaczolem" hat eine Verbindung mit der Stirn. Dahinter aber...

PALANT
na pewno masz Milka_03 na myśli. A szkoda. Ona sie przeciez juz niemca uczy. I sie rzuca wielu osobą. Nie wiedziauasch? Chciauoby siem nawet pokąbinować, ale nie idzię.
Jaja zupelne, czyzby zrozumiaua aljuzjiu?
wiesz co porostu szkoda mi na ciebie czasu takim frajerem jak Ty trzeba sie urodzic... w sumię współczuje ci...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia