czytanie. jak to sie czyta?? pilne

Temat przeniesiony do archwium.
Mam wielka prośbę napisał by mi ktoś jak sie to czyta po niemiecku mam sie nauczyć tego na pamięć a za bardzo nie wiem jak to się czyta;/;**... Bardzo bym prosiła;*
Z góry dziękuje;**

Mein Tagesablauf, ich stehe um 6 Uhr Und um 6 Uhr 10 gehe ich mit meinem Hund,Dann esse ich FrUstUck. In der Schule bin ich von 8 Uhr bis 15,05. Dann gehe ich zu Bus. Un 16 Uhr komme ich nach Hause zur€ck. Dann esse ich Mittag Essen. Um 17 Uhr treffe ich meine Freunde. Wir spaziren, spielen, sprechen. Ich komme nach Hause um 20 Uhr zurUck. Ich dusche mich um 21 Uhr. Um23 Uhr schlafe ich. Zum Schluss Mochle ich noch sagen, dass ich geme viel Zeit damit verbringe Deutsch zu lernen, Weil die Lehrerinnettist Und es mir SpaB macht.
Moje [gg]
Cytat: Glaciesus
Moje [gg]

wiemy. Na niebieskim forum nudy, czy dalej bawisz się: iś hajse und iś wonne in ?

Tekst jest trochę niepoprawny i warto by było go lekko poprawić.
W zasadzie Robo powinien byc juz dawno wywalony, bo wystepuje agresywnie przeciwko Japa. Zaraza bongo-bongo sie rozprzestrzenia niepohamowanie. Glacjezus - to twoja robota! Rusz sie!
Cytat: Tamod
Cytat: Glaciesus
Moje [gg]

wiemy. Na niebieskim forum nudy, czy dalej bawisz się: iś hajse und iś wonne in ?

Tekst jest trochę niepoprawny i warto by było go lekko poprawić.

troche ?
Karla poszla juz do niebieskich zebrakow. Tylek byl jednak za ciezki. Teraz zobaczymy Concerto Grosso Fonetico Op. 31 w wykonaniu Glac-Jezusa.
btw. "ewuchatka" nie wytrzymala napiecia uprzejmej milosci blizniego u niebieskich i poszla do pejsatych na gazeta.pl. Sö, söööö.... Mitgliederschwund? Kwadratisch, praktisch, wont?
edytowany przez hammel: 12 gru 2010
Concerto Grosso Fonetico Op. 31 w wykonaniu Glac-Jezusa!

Lofciam Cie!;D
Glac-Jezus, przychodzisz tu sie wyzyc, czy co? Opetal cie duch i zaraza bongo-bongo?
Wyrzygaj sie u siebie, zboczencu lingwistyczny.
Zajmij sie lepiej tym tagesaplałfen Karolci. Zacki-zacki!
edytowany przez hammel: 12 gru 2010
Cytat: hammel
Glac-Jezus, przychodzisz tu sie wyzyc, czy co? Opetal cie duch i zaraza bongo-bongo?

Nie, już mnie nudzi przygotowywanie się do kolokwium z ruskiego >.> To przyszedłem się pośmiać z Wami;)

Już się zabieram do pracy - obiad jadłem. Nie zapomnę zaraz poinformować Cię o rezultatach.
Rezultatach po obiedzie?
Uczysz sie ruska? Jesli go tak umiesz, ja Japa, to gute Nacht um Fünfe. U was mozna sie posikac ze smiechu, jak sie pocicie przy waszych pokemonach. I to z uporem maniakow! Ewuchatka to juz zalapala i poszla do gazeta.pl. Tam dostanie genialna pomoc. Biedactwo, ma chore migdalki i nie idzie jej w niemieckim. Odrob najpier Karolcie i nie zagaduj tutaj.
да - jestem studentem filologii rosyjsko-germańskiej przecież! No dawaj, skopiuj tu tekst i pośmiejmy się razem.
Cus mi sie zdaje, ze szukasz kolegow, stalinisto? Ciekawocha..."Studentem" moze kazdy powiedziec. Concerto Fonetico a la Russ.
Cytat: hammel
Cus mi sie zdaje, ze szukasz kolegow, stalinisto?

Mnie z niebieskich wywalili, choć nie złamałem regulaminu (ale go obszedłem). I pozostał pewien niesmak.
POwywalali wszystkich i teraz "staliniści" szukają "przyjaciół"
A u niebieskich niech dalej pokemony brykają.
Mnie tam wywalili kilka razy. Ale nie chce sie tu licytowac. Robo jeszcze jest, ale Japemu nawybrzydzal wulgarnie. Chyba Asgard, Moko i Jezus maja urlop, czy co? A moze poluzowujom kajdany?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia