Prosze o pomoc to dla mnie ważne

Temat przeniesiony do archwium.
Siemka wszystkim!! Mam dla was ogromną prośbę. Wiem że napewno niektórzy znakomicie umieją język Niemiecki, ja natomiast uczę sie go dopiero pierwszy roki więc PROSZĘ was, abyście napisali mi pocztówkę w której należy uwzględnić: (jest to pocztówka z ferii temat : gdzie jestem na feriach)
- Gdzie jesteś
- Do kiedy tam zostaniesz
- Jak spędzasz czas/ co robisz
- z kim spedzasz czas
- jaka jest pogoda
- Co sądzisz o miejscu, w którym jesteś

Błagam Prosze o pomoc bo zależy mi na dobrej ocenie POZDRAWIAM SERDECZNIE
A po co, skoro i tak nic nie zrozumiesz?
Użyj wyszukiwarki, a na pewno coś ładnego znaleźć możesz. Pisaliśmy setki i twoja jest taka sama, jak i inne. Ja już nie mogę patrzeć na te pocztówki. Sorry!
Grüß an alle! Ich habe eine große Bitte an Sie. Ich weiß, dass sicherlich einige sehr gut wissen, wie die deutsche Sprache, während ich lerne es ist nur der erste Roki bin also bitte ich Sie, schreiben Sie mir eine Postkarte, die berücksichtigt werden sollten: (Dies ist eine Postkarte aus dem Urlaub: Wo ich auf Winterurlaub Uhr)
- Wo bist du
- Denn wenn du da bist
- Wie verbringen Sie die Zeit / was du tust
- Mit wem verbringen Sie Zeit
- Was ist Wetter
- Was denken Sie darüber, wo Sie sind

:)
Hehe Tamod wielkie dzięki wiesz:)) Nie no serio prosze was o pomoc :) Pozdrawiam
Heheheh, serio tomaszeszeszeszeczek, rusz dupeczkę. Serio proszę, napisz po polsku i postaraj się to zniemczyć. To ważne. Błagam! Pochwalony!
edytowany przez zochama: 19 lut 2011
Cytat: tomaszeczek10
Hehe Tamod wielkie dzięki wiesz:)) Nie no serio prosze was o pomoc :) Pozdrawiam

Posłużę się jezykiem pokemonów.

sIeMkA ToMaShEk. RóSh d..Em. ChEjKa!
edytowany przez Tamod: 19 lut 2011
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Nauka języka