mam problem w odrobieniu zadania z niemca mógłby mi ktos pomóc odpowiedziec na te pytania??
1)Was wissen Sie schon uber die Firma? ze jest nowoczesną i dobrze znaną firmą
2)Warum mochten Sie bei uns arbeiten? ponieważ chce zdobyc nowe doświadczenie zawodowe i rozwijac się
3)Was fur eine Schulf haben Sie gemacht? Ukńczyłam studia ekonomiczne, z zawodu jestek księgową
4) Welche Facher haben Sie gemacht?- studiowałam finanse oraz ekonomika przedsiębiorstw
5) In welche Fachern halem Sie las Arbitur gemacht?- poza podstawowymi to dodatkowo matematykarozszerzona, historia i geografia
6) Warum haben Sie sich fur diese Ausbildung entscheiden? - ponieważ interesuje mnie ten kierunek
7)Haben Sie wohrend des Studiums Praktika gemacht oder praktische Erfahrungen gesammelt? - odbyłam praktyke w banku oraz ukończyłam kursy komputerowe
8) Haben Sie Fremdsprachenkenntnisse?- angielski i niemiecki w mowie i piśmie
9) Was machen Sie zur Zeit? -obecnie uczęszczam na dodatkowe szkolenia programów księgowych
10) w Wo liegen Ihre besonderen beruflichen Interessen und Neigugen? - bardzo interesuje mnie ekonomia oraz nowoczesne techniki prowadzenia księgowości
11)Auf Grund welcher persohlichenEigenschaften glauben Sie dass Sie fur diese stelle geeignet sind? - jestem sumienna, punktualna, lubie stawiac sobie nowe cele i je realizowac
prosze o pomoc