Życiorys osoby

Temat przeniesiony do archwium.
31-32 z 32
| następna
Cytat: irkamozna
Stary, jak ty sobie z ludzi jajca robisz, bo ci się nie chce nawet imienia poprawnie wpisać, to czego ty się spodziewasz? Rusz baniak i uważaj, na to, co wklepujesz tutaj. Dlaczego my mamy sprawdzać ciągle twoje durne błędy? Jesteś poważny? Nie widać. Grasz sobie po prostu w bambuko z tym twoim "naprowadzaniem". Sprawa jest prosta, jak sznurek w kieszeni, a ty się od razu obrażasz. Te triki znamy tutaj. Nawet Diego doprowadzasz do obłędu! Nie wstyd ci, bałaganiarzu?

Wiesz nie musisz mnie dalej obrażać. Ja sobie już poradziłem, już zrozumiałem. Wcale nie bałaganie i nie robię "trików" ale miej też trochę zrozumienia dla kogoś, dla którego niemiecki jest problemem. To nie mój "konik" jak wasz.
No, to czego zwaracasz ciągle głowę, skoro sobie poradziłeś i to już dawno? My nie odrabiamy lekcji za kogoś. To forum nazywa się inaczej. Czego tu przylazł i się rzuca? Pogaworzyć chciałeś, obrażalska istoto? Obrażaj ty się na cały świat, który za ciebie nic nie chce zrobić. Jesteś w dziale "Pomoc językowa". Nie zauważyłeś? Jaki masz problem językowy? Ja ci powiem: ich, du, er, sie, es, wir, ihr, sie. To jest twój problem językowy i od niego powinieneś zacząć, pyskaczu bezczelny.
btw. ale pozytywne jest, że nauczyłeś się "cytować".
31-32 z 32
| następna

« 

Egzaminy

»

Pomoc językowa - tłumaczenia