przetłumaczenie ;))) szybka pomoc ;p

Temat przeniesiony do archwium.
święta spędziłam z rodziną. ustroilismy z mamą choinkę, żeby ładnie wyglądało. mama powiedziała mi, że mam iśc do sklepu kupić jedzenie i połozyc siano pod obróz. podczas wigilii zjadłam karpia, ponieważ bardzo go lubie. podzieliłam się z rodziną opłatkiem. poźniej rozdałam prezenty i poszliśmy na pasterkę. jak wróciłam nie wiedziałam, czy iść spać, czy pooglądac tv. święta spedzilam dobrze.

cos w tym stylu. w czasie przeszłym perfekt. prosze, prosze, prosze ;pp
Jak szypko ma bydź w tym stylu?
?? nie rozumiem pytania ;). po prostu chce zeby mi ktos przetlumaczyl na niemiecki ;).
obrus dziecko ty masz problemy z pisaniem obrus obrusy slyszymy w formie liczby mnogiej s wiec w pojedynczej piszemy rowniez s obrus nie pochodzi od rosnac ojej po 23 latach slabego kontaktu z jezykiem polskim jestem lepsza z polaka od ciebie wypij moze cos mocniejszego to ci sie przejasni
zdania zaczynamy duza litera taka jest zasada ja moge sobie kaprysic bo nie ja szukam pomocy wiec pisze wszystko mala literka i bez interpunkcji ale to ja jestem ty sie uczysz i pisz jak sie nalezy sprobuj sama najpierw przetlumaczyc i nie uzywaj google tez to mam a potem ci moge to poprawic
a swieta spedza sie zawsze z rodzina a nie z sasiadami
a kto wymyslił, że "s" a nie "z"? bo se ktos wymyslil taka ortografie? ja nie wyznaje takich pierdół w języku. i to nie ma nic wspolnego z jezykiem. to jest ktos w stanie mi pomóc?
fczym?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Życie, praca, nauka