Bardzo proszę o przetłumaczenie.

Temat przeniesiony do archwium.
Szanowni Państwo.
Zwracam sie z Prośbą do Panstwa o potwierdzenie historii przebiegu samochodu Mazda 626 z 2001 roku o numerze Vin............... Według wskazań licznika samochód posiada 197 tys. przebiegu. Ostatnim włascicielem samochodu był Pan Bernd Olaf Kappe zamieszkały w Monachium, a auto posiadało tablice o numerze M XC 2069
Bardzo prosze o odpowiedź.
Z wyrazami szacunku......
Masz odpowiedź na priv. Nie tłumaczyłem twojego tekstu dosłownie. Ograniczyłem jednak wszystko do najważniejszych rzeczy, o jakie pytasz. Jak coś to pisz mi na priv.
Cytat: hans_szmit
Masz odpowiedź na priv. Nie tłumaczyłem twojego tekstu dosłownie. Ograniczyłem jednak wszystko do najważniejszych rzeczy, o jakie pytasz. Jak coś to pisz mi na priv.

chyba nie masz zbyt wielkiego zaufania do swoich umiejętności językowych, skoro obawiasz się publikować swoje tłumaczenia na forum...
Ale zobacz jak to działa. Chłopak pisze prośbę, dostaje odpowiedź i wszyscy są szczęśliwi! Zero bluzg, pajacowania itp. To że tego nie widzicie, trudno, będziecie musieli z tym jakoś żyć.
Ale zobacz jak to działa. Chłopak pisze prośbę, dostaje odpowiedź i wszyscy są szczęśliwi! Zero bluzg, pajacowania itp. To że tego nie widzicie, trudno, będziecie musieli z tym jakoś żyć.
Tylko jakość tłumaczenia jest do bani.
Bez jajcowania, bluzg i innych.

Szczęśliwość na zasadzie burdlu językowego.
Coś tam mu pierdłem na priva i odbiorca MUSI być szczęśliwy. On NIE MA innego wyjścia.
My musimy z tym żyć i będziemy, i to dobrze, ale "wnioskodawca" będzie tylko cierpiał z tego powodu.
Zluzuj poślady, będzie zadowolony.
Zluzuj poślady, będzie zadowolony.
Nie sraj tutaj, obszczymurku.
Zluzuj poślady
Witam i pozdrawiam, ale nie biorę udziału w tej słownej bitwie by nie zniżać się do wyżej i niżej piszących. Przydałby się tu jakiś moderator, by posprzątać.
hans szmit, a ty Deutsche jesteś?

czyli że nie masz odwagi wystawić swoich tłumaczeń na ewentualną konfrontację lub propozycję zmian. To, że przy tym znajdą się tacy, którzy bluzgają i pajacują, jest normalne. Forum to społeczność a w społeczności jest i pałac i rynsztok. Uciekanie przed reakcją rynsztoka jest wygodne ale przy tym niepoważne i śmieszne.
O pacz!
Bojek mówi w końcu jak spoko ziom. ;)
Aż, sama w to nie wierzę com przeczytała..
W zupełności się zgadzam! A co na to hans?
mamusia pozwala tylko godzinę internetu
Cytat: TopBolek
Uciekanie przed reakcją rynsztoka jest wygodne ale przy tym niepoważne i śmieszne.

no, pewno masz rację

Dobra ta funkcja "ignoruj użytkownika", niuniek zapodaj jakieś wypociny, zobaczę czy działa
edytowany przez hans_szmit: 26 kwi 2014
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie