Proszę o przetłumaczenie na niemiecki

Temat przeniesiony do archwium.
Zapraszamy Państwa do zapisania się w naszym Newsletterze. Dzięki temu
to Państwo jako pierwsi otrzymają informację o promocjach i nowym
asortymencie.
Abonnieren Sie bitte unseren (kostenlosen) Newsletter. Sie werden dann die ersten sein, die über unsere Sonderangebote und neues Sortiment erfahren.
tratatam, to podaj jeszcze linka do tej stronki. Obejrzymy sobie to nadęte tłumaczenie w całości.
nadęte? To jak powinno ono wyglądać, aby było nienadęte? Chętnie się nauczę. nIn
Cytat: TopBolek
nadęte? To jak powinno ono wyglądać, aby było nienadęte? Chętnie się nauczę. nIn
Nie mam czasu na to, bo rozmnażam pantofelki.
nIn
Cytat: TopBolek
nIn
zupełnie już dziecinniejesz.
wolę dziecinnieć niż znaleźć się w takim stanie jak ty. Ty jako były więzień karny powinieneś wiedzieć, co znaczy nIn. Przypomnieć ci? Można na to znaleźć odpowiedź w internecie ale do tego trzeba mieć trochę inteligencji - a zatem nie masz szans :))
spuść się na mnie. To wyzwala.
chętnie! Daj znać, gdzie cię znajdę. nIn :))
tu
widzę, że strach cię obleciał :)))) Musisz się sam zabawić z sobą, co nie powinno być ci obce po spędzeniu samotnych miesięcy w celi.
Es macht Spaß, es bringt Glick!
:)))
Ich sags dir, niuniel, es ist einer dieser Tage an dem ein Kind/bojek furzen könnte und ein Vogel würde vom Himmel fallen. Aber das interessiert mich doch nicht.. gdyż to zwyczajny hemmungslosen, emotionslosen, egoistischen palant jest i nic nie umie niem i wątpię, że kiedykolwiek się nauczy. Ich wünsche Dir niuniel einen schönen Tag!
Daj mu się wyzwolić, gosia, on już potrafi tylko znaczkami pisać, a to dobry znak. Inteligencja go zadusi.
Probier mal, bojek!
pękam ze śmiechu:)))))))) Genialny niemiecki gosia - du bist Blödelmeisterin
Ach, jakie to tutaj fajowe....
1. Autora g... obchodzi własny topik.
2. Bojek zasuwa każdą bzdurę z polskiego na nie-miecki, bo ma nieodparte parcie.
3. A, my tu sobie tymczasem, całkiem spokojnie, o d...e Maryni. Do oporu.
Piękniej być nie może!
Die Sonne scheint - tra-la-la!
wiesz.. szkoda na ciebie mojego czasu, dzieciaczku, nic nie umiesz i nic się nie nauczysz, bo jesteś na to za głupi, po prostu. Da liegt der Hund begraben.
nom racja, ja mykam. i tak jak mówiłam. miłego dnia!
Temat przeniesiony do archwium.