proszę o sprawdzenie opisu o funkcjonowaniu ue

Temat przeniesiony do archwium.
Wirtschaftliche und politische Partnerschaft der EU. eu ist die 28 Länder, die sie den größten Teil des Kontinents zu besetzen. EU auf der Grundlage der Rechtsstaatlichkeit . Dies bedeutet, dass die Grundlage aller ihrer Aktivitäten sind Verträge , die die Mitgliedstaatenfreiwillig und demokratisch beschlossen. Die wichtigsten Ziele sollte die Achtung der Menschenwürde, Freiheit, Demokratie , Gleichheit, Rechtsstaatlichkeit und Achtung der Menschenrechte Institutionen und andere Einrichtungen der EU
Der Europäische Rat legt die allgemeinen Richtung der EU-Politik ist jedoch nicht befugt , das Gesetz zu verabschieden.
In den Prozess der EU-Recht gibt es drei Hauptinstitutionen :

Das Europäische Parlament, das die europäischen Bürger vertritt und direkt von ihnen gewählt
Rat der Europäischen Union, die die Regierungen der Mitgliedstaaten darstellt. Die Arbeit des Rates unter dem Vorsitz wiederum von den einzelnen EU-Ländern im Rahmen der so genannten . Präsidentschaft
Europäische Kommission, die die Interessen der gesamten Union darstellt.

Der Gerichtshof sorgt für die Einhaltung des europäischen Rechts
Der Rechnungshof prüft die Finanzierung der Aktivitäten der Union .
Die Europäische Union hat eine Reihe von anderen Fachstellen und Institutionen der interinstitutionellen :

Die Europäische Zentralbank ist für die europäische Währungspolitik verantwortlich
Der Europäische Auswärtige Dienst (EAD) unterstützt den Hohen Vertreter der Union für Außen- und Sicherheitspolitik, sie die Sitzungen der Außen- Vorsitz und leitet gemeinsame Außen-und Sicherheitspolitik , während die Kohärenz und Koordination der EU-Außenpolitik .
Der Europäische Wirtschafts -und Sozialausschuss vertritt die Bürgergesellschaft, Arbeitgeber und Arbeitnehmer
Ausschuss der Regionen vertritt die regionalen und lokalen Behörden
Die Europäische Investitionsbank finanziert Investitionsprojekte der EU und unterstützt Kleinunternehmen durch den Europäischen Investitionsfonds
Der Europäische Bürgerbeauftragte untersucht Beschwerden über Missstände in den Verwaltungen der EU- Organe und Einrichtungen
Der Europäische Datenschutzbeauftragteist für den Schutz der persönlichen Daten der Bürger verantwortlich
Amt für Veröffentlichungen veröffentlicht Informationen über die EU
to co robiłaś sama jest źle, to co zerżnęłaś jest dobrze
btw. Tak zwane "zdanie" zakańcza się też w niemieckim tak zwaną "kropką".
niuniel btw. Tak zwane "zdanie" zakańcza się też w niemieckim tak zwaną "kropką".
naprawdę no kurcze nie wiedziałam myślałam że w Niemczech nie używają kropek dziękuję za pomoc
No, i pacz, nauczyło się czeguś wreszcie. Teraz wiesz. Chętnie pomogłam.
taaa to wniosło naprawdę wiele do mojego życia ,tylko nadal nie wiem czy treść jest poprawna i dobrze gramatyczna.
bez kropek niektóre zdania są za długie i bez sensu. Kapito?
Resztę czytaj u poprzednika. Pierwszy wpis po twoim, jeśli nie zauważyłaś.
widziałam widziałam . i o to mi chodziło. dzięki
Cytat: world93
widziałam widziałam . i o to mi chodziło. dzięki
No, i pacz, jak szybko pomogło? Chętnie pomagamy otwartym głowom!
taa pomagacie ale na forum nie jest za miła atmosfera
Kocham cię!
Lepsza atmosfera?
Chodziło ci tylko o to?
No, to popisz coś miłego.
A, w dupie z niemieckim.
Cytat: niuniel
Kocham cię!
Lepsza atmosfera?
Chodziło ci tylko o to?
No, to popisz coś miłego.
A, w dupie z niemieckim.

haha masakra ktoś tu powinien się wybrać na specjalne leczenie , chodzi o to że tam gdzie nie wejde w jakiś temat tam są Twoje posty i nie wnoszą nic porzytecznego dla osoby która się chce coś zapytać tylko jakieś głupie Twoje docinki ... szkoda gadać
Oooo, Pani psycholog się znalazło? Dawaj dalej, to polepszysz atfosmere. Same głupie docinki z twojej strony. Co chciałaś znowu zapytać? Ile jest u nas stopni? To barco porzyteczne. Masakra i embolia. U mnie właśnie trzaska 28 w plusie.
A, w dupie z niemieckim!
hahah w tym momencie się ośmieszasz i tyle . chodzi o to że grzecznie też da sie człowiekowi odpowiedzieć jak on grzecznie pyta . tak żebyś wiedział/wiedziała jestem psychologiem. nie wiem czy Tb płacą za takie zachowywanie się hah. no ale jak to się mówi cwaniak w necie c**a w świecie.
no ale jak to się mówi cwaniak w necie c**a w świecie.

Pisz otwarcie "cipa" a nie jakieś c**a. Tutaj każdy trafia na niunielka tego wielbiciela dzieci, emerytowanego nauczyciela z zakazem nauczania i afirmatora faszystowskich treści. Wogóle nie reaguj na tą ciotę który myśli że zna rewelacyjnie niemiecki bo potrafi się dogadać z kilkuletnimi wnuczętami.
hahah w tym momencie się ośmieszasz i tyle . chodzi o to że grzecznie też da sie człowiekowi odpowiedzieć jak on grzecznie pyta . tak żebyś wiedział/wiedziała jestem psychologiem. nie wiem czy Tb płacą za takie zachowywanie się hah. no ale jak to się mówi cwaniak w necie c**a w świecie.
a, w dupie z niemieckim!
Cytat: citgo

Pisz otwarcie "cipa" a nie jakieś c**a. Tutaj każdy trafia na niunielka tego wielbiciela dzieci, emerytowanego nauczyciela z zakazem nauczania i afirmatora faszystowskich treści. Wogóle nie reaguj na tą ciotę który myśli że zna rewelacyjnie niemiecki bo potrafi się dogadać z kilkuletnimi wnuczętami.
ładnie pojechałes ;) dzieki za wyjaśnienie jestem tu nowa więc nie wiedziałam że jest taka osoba która chce wszystkim "pomagać" w taki niepomocny sposób .
Cytat: citgo

ładnie pojechałes ;) dzieki za wyjaśnienie jestem tu nowa więc nie wiedziałam że jest taka osoba która chce wszystkim "pomagać" w taki niepomocny sposób .
jedź dalej, spoko, jedź dalej, na pewno potrafisz sama dalej pojechać. A, w dupie z niemieckim.
kocham nieinteligetnych ludzi . cześć tępaku
siemaneczko. A, w dupie z niemieckim!

czekaj, masz 21 lat i się tak zachowujesz?
13-14 latka to bym jeszcze zrozumiał, ale dorosła kobieta?
z tego co mi wiadomo to jest to forum j niemieckiego , prosząc o sprawdzenie zadania miałam nadzieje że znajdzie sie ktoś kto mi napisze, które zdania sa do poprawy i wgl, a nie jeden człowiek króry udziela się prawie przy każdym wpisie nie pomagając tylko czepiając sie detali i sw dziwnymi postami wyprowadza człowieka z równowagi
Wirtschaftliche und politische Partnerschaft der EU. eu ist die 28 Länder, die sie den größten Teil des Kontinents zu besetzen. EU auf der Grundlage der Rechtsstaatlichkeit . Dies bedeutet, dass die Grundlage aller ihrer Aktivitäten sind Verträge , die die Mitgliedstaatenfreiwillig und demokratisch beschlossen. Die wichtigsten Ziele sollte die Achtung der Menschenwürde, Freiheit, Demokratie , Gleichheit, Rechtsstaatlichkeit und Achtung der Menschenrechte Institutionen und andere Einrichtungen der EU
Der Europäische Rat legt die allgemeinen Richtung der EU-Politik ist jedoch nicht befugt , das Gesetz zu verabschieden.
In den Prozess der EU-Recht gibt es drei Hauptinstitutionen :

Das Europäische Parlament, das die europäischen Bürger vertritt und direkt von ihnen gewählt
Rat der Europäischen Union, die die Regierungen der Mitgliedstaaten darstellt. Die Arbeit des Rates unter dem Vorsitz wiederum von den einzelnen EU-Ländern im Rahmen der so genannten . Präsidentschaft
Europäische Kommission, die die Interessen der gesamten Union darstellt.

Der Gerichtshof sorgt für die Einhaltung des europäischen Rechts
Der Rechnungshof prüft die Finanzierung der Aktivitäten der Union .
Die Europäische Union hat eine Reihe von anderen Fachstellen und Institutionen der interinstitutionellen :

Die Europäische Zentralbank ist für die europäische Währungspolitik verantwortlich
Der Europäische Auswärtige Dienst (EAD) unterstützt den Hohen Vertreter der Union für Außen- und Sicherheitspolitik, sie die Sitzungen der Außen- Vorsitz und leitet gemeinsame Außen-und Sicherheitspolitik , während die Kohärenz und Koordination der EU-Außenpolitik .
Der Europäische Wirtschafts -und Sozialausschuss vertritt die Bürgergesellschaft, Arbeitgeber und Arbeitnehmer
Ausschuss der Regionen vertritt die regionalen und lokalen Behörden
Die Europäische Investitionsbank finanziert Investitionsprojekte der EU und unterstützt Kleinunternehmen durch den Europäischen Investitionsfonds
Der Europäische Bürgerbeauftragte untersucht Beschwerden über Missstände in den Verwaltungen der EU- Organe und Einrichtungen
Der Europäische Datenschutzbeauftragteist für den Schutz der persönlichen Daten der Bürger verantwortlich
Amt für Veröffentlichungen veröffentlicht Informationen über die EU

przekreślone to są błędy (czyli robiłaś sama), reszta ok, bo zerżnęłaś
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka