pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |
na niemieckiej stronie znalazłem tekst, ale nie rozumiem o co chodzi
proszę o pomoc

mit dieser Eigenbau-Meßbrücke und einem Spectrum-Analyzer mit Mitlaufgenerator wurden die Rückflußdämpfung gemessen. Die untere Meßgrenze dieser Meßbrücke liegt bei circa 1 MHz. Es handelt sich hierbei um eine reine Widerstandsmeßbrücke, bei dem der Indikatorpfad über eine Gleichtakt-Drossel mit bifilarer Wicklung auf einem Doppellochkern geführt ist.
Jaki masz niemiecki? A1, czy A3?
Cytat: niuniel
Jaki masz niemiecki? A1, czy A3?

ale o co chodzi? prosiłem o pomoc!
jest tutaj ktoś kompetentny kto mi to zrobi?
Tu mamy tylko komponente Leute. Dzisiaj mam Wer wird Millionajer, ale, jak bojek się w międzyczasie nie wmiesza, to ci jutro się wysilę. Na kiedy potrzebujesz?
na jutro na 8:00
Cytat: Wunderhorn
na jutro na 8:00
ich glaube, jemand spinnt hier...
ale ja nie przędę! (o co z tym chodzi?)
słuchaj ja muszę to mieć na jutro rano, wysłałem Tobie wiadomość, proszę o pomoc!
znajdzie się może ktoś inny chętny do pomocy?
Jak się nie wyśpię, to i wiadomość nie pomoże. Teraz mam telewizję. gosia też.
prawda, gosiu?
pomocy!
w pracy powiedziałem, ze znam niemiecki i jutro czekają na tłumaczenie, jak nie będzie to wylecę
prawda.. :)
Cytat: gosia465
prawda.. :)

gosia pomożesz?!
ja facetem nie jestem, a to jakieś pierdoły dla nich..
Cytat: gosia465
ja facetem nie jestem, a to jakieś pierdoły dla nich..

proszę, tak ładnie :)
a tam ja się na tym nie znam, niuniel ci przecież zrobi.
jak się wyśpi. No Garantie!
czekam jutro do 8:00
jak nie, to pójdę do sądu i oskarżę was, że pozbawiliście mnie pracy i będę żądał odszkodowania!
przecież sobie możesz sam to zrobić, ciągle masz z tym do czynienia, więc co to jest dla ciebie. a ja po żadnych sądach już chodziła nie będę!
rób, bo zaciągnę do sądu!
chciałbyś. nie.
z tą konstrukcją własną pomiaru mostu i widmem analizatora z jakimś generatorem zmierzono spadek wpływu zwrotnego. granica jest przy, znaczy mniej niż 1 MHz. jest przy tym opór pomiaru mostu, przy którym ścieżka wskaźnika nad powszechna przepustnicą ze zwojem na Doppellochkern prowadzona jest.

ale źle jest pewnie.. ja niemieckiego nie umiem. :)
gosia, to jest absolutnie erotyczny tekst. Nie widzisz, tępoto?
aha, o paa nie widziałam.;p
to przez to że mi się już spać chce..
widzisz? Od razu chcesz do wyrka!
ty już sobie nie żartuj, too wcale nie jest śmieszne. do-bra-noc, prócz tej osoby, która sobie jaja ze mnie robi. mnie to już nie śmieszy, za stara jestem..
proszę o pomoc

mit dieser Eigenbau-Meßbrücke und einem Spectrum-Analyzer mit Mitlaufgenerator wurden die Rückflußdämpfung gemessen. Die untere Meßgrenze dieser Meßbrücke liegt bei circa 1 MHz. Es handelt sich hierbei um eine reine Widerstandsmeßbrücke, bei dem der Indikatorpfad über eine Gleichtakt-Drossel mit bifilarer Wicklung auf einem Doppellochkern geführt ist.

przy pomocy tego mostka pomiarowego własnej konstrukcji i analizatora widmowego z generatorem podglądu było mierzone tłumienie strumienia zwrotnego. Dolny pułap pomiarowy mostka wynosi ok. 1 MHz. Chodzi tutaj o zwykły mostek pomiaru oporu, w którym ścieżka wskaźnikowa prowadzona jest przez synchroniczną przepustnicę z uzwojeniem bifilarnym na rdzeniu z podwójnym otworem.
rozumisz tera?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Uzwojenie_bifilarne
ja? powiedzmy..
Cytat: TopBolek
proszę o pomoc

przy pomocy tego mostka pomiarowego własnej konstrukcji i analizatora widmowego z generatorem podglądu było mierzone tłumienie strumienia zwrotnego. Dolny pułap pomiarowy mostka wynosi ok. 1 MHz. Chodzi tutaj o zwykły mostek pomiaru oporu, w którym ścieżka wskaźnikowa prowadzona jest przez synchroniczną przepustnicę z uzwojeniem bifilarnym na rdzeniu z podwójnym otworem.

niestety za późno, do tego nie jest to zrozumiałe
już mnie wywalili :(
edytowany przez Wunderhorn: 03 cze 2014
wywalili mnie nie koniecznie za brak tłumaczenia, bo postarałem się i troche sam spróbowałem, ale za ściaganie ostrych filmów na komputer firmowy i oglądanie dziewczyn na kamerkach w czasie pracy

Und woher soll jetzt das Geld für Bier und Nutten kommen?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa