Witam, chciałabym Państwa prosić o pomoc w przetłumaczeniu cv i listu motywacyjnego na język niemiecki. Niestety mój niemiecki ogranicza się do podstaw. Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
CV
INFORMACJE OSOBISTE
Miasto: ....
Data urodzenia: ....
Telefon: .....
Email: ....
Stan cywilny: panna
PRZEBIEG EDUKACJI
2[tel]Zespół Szkół nr 2 im. 9 Pułku Strzelców Konnych w Grajewie - wykształcenie średnie pełne - matura
JĘZYKI OBCE
Angielski – komunikatywny w piśmie i mowie
Rosyjski – podstawowy w piśmie i mowi
DOŚWIADCZENIE
Polska
01.05.2010-30.08.2010 „Dworek Opartowo” w Opartowie - kelnerka/barmanka/recepcjonistka
01.10.2011-31.10.2011 „Hort-Cafe” w Białymstoku – pracownik baru samoobsługowego
01.02.2012–31.02.2012 „Allfresh” w Białymstoku – sprzedawca
01.03.2[tel].06.2012 „OCCS” Obsługa-CallCenter-Sprzedaż – telemarketer (sprzedaż produktów telekomunikacyjnych dla klientów indywidualnych i biznesowych).
21.06.2[tel].12.2012 „K2 Dystrybucje Sp. j.” - telemarketer (sprzedaż produktów telekomunikacyjnych dla klientów indywidualnych i biznesowych).
10.01.2[tel].03.2013 "Bianor" - pracownik produkcji
Niemcy
24.06.2[tel]Avanti Wolf GmbH -"Meyer&meyer" Osnabruck - pracownik magazynu
UMIEJĘTNOŚCI
- biegła znajomość obsługi komputera ( Word, Excel)
- potrafię odnaleźć się w zespole
- komunikatywna
- otwarta
- prawo jazdy kat. B
- aktualna książeczka epidemiologiczno-sanitarna
- dokładna
ZAINTERESOWANIA
- sport
- muzyka
- literatura
- film
- komputery
List motywacyjny
W odpowiedzi na ofertę pracy zamieszczoną na stronie meyer&meyer.de zgłaszam swoją kandydaturę na stanowisko pracownik magazynu.
Moje doświadczenie zawodowe związane z pracą w magazynie rozpoczęło się w firmie Meyer&meyer gdzie zajmowałem stanowisko pracownika magazynu. Pracowałam na dziale auspackstation i komm2. Do swoich atutów mogę zaliczyć znajomość pracy. Ponadto cieszę się dobrą kondycją fizyczną. Mimo braku znajomości języka niemieckiego potrafię się porozumieć z przełożonym, zrozumieć co należy do moich obowiązków i z dokładnością je wykonać.
Bardzo lubię obecną pracę i chciałabym pracować w Państwa firmie.
Z wyrazami szacunku,
xyz