Prosiłbym bardzo mocno, żeby ktoś mógł mi to przetłumaczyć...mam nadzieję, że mi pomożecie. Będę bardzo wdzięczny...Na jutro mam to mieć :( Zdaję cały poprzedni rok...I już mi brakuje czasu na tłumaczenie tego...Proszę...Pomóżnie mi!
Moje ostatnie wakacje nie były takie, jak zaplanowałem. Miał być wyjazd w góry, wiele spotkań ze znajomymi...Niestety nie udało mi się tych planów zrealizować. Prawie każdego dnia jeździłem do swojej babci, czego nie można było nazwać odpoczynkiem. Co prawda, od czasu do czasu spotykałem się z przyjaciółmi na ogniskach, ale prawdziwe wakacje zaczęły się dla mnie dopiero pod koniec lipca, kiedy wyjechałem z rodziną nad morze. Już od pierwszych dni pobytu towarzyszyła nam wspaniała pogoda. Prawie codziennie chodziliśmy na plażę, ale nie można było pływać w morzu, ponieważ woda była zbyt zimna. W ciągu tych dwóch tygodni zobaczyłem także parę innych miejscowości, między innymi Kołobrzeg. Wróciłem wypoczęty i trochę żal mi było tych dwóch tygodni wakacyjnego lenistwa. W domu, tak jak wcześniej, zajmowałem się pracami domowymi.
Uważam, że te wakacje nie były najgorsze, jednakże mam nadzieję, że następne będą o wiele, wiele lepsze.
Jesli ktoś pomoże - naprawdę wielkie dzięki ! ! !