ksiazki

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze o polecenie mi jakiejs ksiazki (ksiazek) do self-study do niemieckiego. Jestem na poziomie raczej poczatkujacym. Z gory wielkie dzieki.
sama jestem ciekawa, wiec przyłączam sie do prosby
podbijam widze ze post jest ze stycznia ale na prawde bardzo mnie to interesuje. z gory dieki za odpowiedz. self-study poczatkujacy :) :) Pozdro
up one more time :) Czy na prawde nie ma ksozaek cos w rodzaju self-study? do samodzielnej nauki niemca dla poczatkujacych?Jezeli sa to podzielcie sie opiniami i tytulami:P
Pozdro.
No cóż, miły anonimie/anonimko, polecam dwa tytuły dla początkujących: Deutsch Aktiv (uczyłem się z tych książek w liceum) oraz Themen Neu (te z kolei przerabiałem na studiach -> ale poziom tej drugiej serii jest tylko o ciut trudniejszy;))
Moim zdaniem Deutsch Aktiv jest juz przezytkiem. Juz sie go raczej nie uzywa. Co do Themen neu - seria jest super, ale nie polecalabym do samodzielnej nauki, gdyz jest jednojezyczna - zawsze jednak mozez sprobowac.
Easy Deutsch Plus czasopismo jest przeznaczone do samodzielnej nauki. Ma 75 (chyba) czesci. Mozna prenumerowac.
Temat przeniesiony do archwium.