Sorry, ich war aber im Moment am Tisch... Diesmal schreibe ich ohne polnischen Buchstaben, da ich nicht sicher bin, wie kommen diese auf Deinem Rechner an... Gruß :-)
Wczoraj uswiadomilem sobie, że Twoim jedynym problemem jestes Ty sama.
Zastanawiasz sie nad niepotrzebnymi konsekwencjami i sama sie denerwujesz. Nie mysl o tym, co sie stalo jesli sie juz to stalo.
Pozwol toczyc sie sprawom, poniewaz nie mozesz juz ich zmienic. Jednak zameczanie sie nie tylko Cie nie wzmacnia, ale wprost przeciwnie - tylko Cie oslabia i nie czyni przygotowana do sytuacji.
Zauwazylem takze, ze prawdopodobnie wiele osob probuje Cie wykorzystac i wywieraja na Ciebie nacisk. Nie rozumiem Cie, dlaczego do mnie nie telefonujesz lub nie pytasz gdy ktos Ci opowiada bzdury. Czy Ty mi nie ufasz? Nie znam Ciebie taka, jaka widziałem Cie wczoraj. To mnie bardzo smuci i martwie sie o Ciebie.
Do wyplakania zawsze znajdziesz moje ramie a do wyladowania swych emocji moje ucho, a wiec nie zastanawiaj sie i po prostu zadzwon do mnie lub napisz, poniewaz zawsze jestem dla Ciebie. Nie zapomnij o tym, ze po zlych czasach zawsze nastepuja te dobre. A wiec nie zastanawiaj sie zbyt wiele....uwazaj na siebie, martwie sie o Ciebie.
Kocham Cie.
Twoj .... (Dein...)