Zu Beginn meines Briefes ihr will Dich grüßen .Ich schon nicht erleben kann wann kehrst du zurück . Ich verspiele leider meinen urlob in dem Haus, weil ich zu mir meine Familie ankam. Wir gehen täglich mit meiner Kusine auf dem Gelenk und auf dem Sportplatz. Wir spielen in dem Korb und den Volleyball.Das Wetter ist schön. Wczoraj opalałyśmy się. Ich gehe das Mal in der Woche netzen mein Nachbarn der Blümchen, weil sie auf urlob ausfuhren.
Wir gehen morgen auf Becken. Und später in MC Donalda. Bringe die feine fotki aus Bulgarien mit . Dank hinter dem Blatt. Schilder schnell ab . Ich begrüße Agnes
P.Vergiss über dem Geschenk für mich Nicht !!!!
A po polsku miało brzmieć to tak
Libe Kasia
zu Beginn meines Briefes will ich Dich grüßen .Już nie mogę się doczekać kiedy wrócisz. Ja niestety swój urlob spędzam w domu, ponieważ przyjechałam do mnie moja rodzina. Codziennie chodzimy z moją kuzynką na staw oraz na boisko. Gramy w kosza i siatkówkę.Pogada piękna. Wczoraj opalałyśmy się . Raz w tygodniu chodzę podlewać kwiatki moim sąsiadom, bo wyjechali na urlob.
Jutro idziemy na basen. A później do MC Donalda. Przywieź fajne fotki z Bułgarii. Dzięki za kartkę. Opisz szybko. Pozdrawiam Agnieszka
P.S Nie zapomnij o prezencie dla mnie !!!!
Wieć prosze o sprawdzenia z góry dzieki