praca ma temat wakacyjna przygoda w czasie perfekt 120-150 słow mozna cos zmyslac ze bylam np we francji lub gdziekolwiek indziej i prosilabym zeby bylo tez po polsku
Tegoroczne wakacje spedziłam w Hiszpanii.Lecz nie pojechałam tam sama,lecz z przyjaciólmi,ktorych znam od wielu lat i wiem ze w ich towarzystwie nie mozna sie nudzic,bo zawsze potrafia rozkrecic impreze i poprawic humor.W koncu moglam zaszalec zdala od domu.Wieczorami wybierallismy sie do pubów i dyskotek aby sie zabawic i to właśnie tam poznałam przystojnego,cudnego chlopaka,w ktorym zakochalam sie od pierwszego wejrzenia.To byl facet marzenie .Hiszpańska uroda czyli czarne włosy,brązowe oczy,śniada cera i piękny uśmiech.Kiedy z nim tańczyłam wszystkie dziewczyny patrzyly na mnie z zazdrościa.Niestety wakacje sie skonczyly wiec musialam się pożegnać z Aaronem tak miał na imię i pozostało nam korespondowanie ze soba poprzez e-maile.
To była cudowana wakacyjna przygoda,ktorej nigdy nie zapomne.
Jezli masz pomysl na ina przygode to napisz tak jak uwazasz potrzebuje ta prace na czwartek(8.09.2005)
PROSZE O POMOC