Napisać list

Temat przeniesiony do archwium.
Nio to mam taką prace domową z niemieckiego :(

ty i twoi znajomi chcecie zorganizować przyjęcie. ustal w tej notatce

*co bedziecie jeść ( pizza, herbata, lody, sko pomarańczowy, pomarancze)
*co / kto kupuje i załatwia
*po ile się składacie
*kiedy i gdzie odbędzie się impreza
*kogo chcecie zaprosić
a to cos ma mieć od 120-150 słow

No i oczywiście ja nic nie umiem :( a prace domowe to jedyny sposób dlamnie by zdać klase bo umówiłem się z nauczycielem ze jak będe mu oddawał prace domowe to mu wystarczy więc pomórzcie prosze to muj e mail wrazie czego [email] z góry dzięki za pomoc wrazie czego ja nieźle znam angielski i moge się w tym odwdzięczyc
a moze bedziesz to w stanie napisac po polsku,a wtedy ktos ci to na pewno przetlumaczy na niemiecki
a ja z biologii nie dosc ze musze pisac o biomach to jeszcze musze to umiec zeby zdac :]
no ale podejrzewam ze robisz to dla lepszej oceny niz tylko zeby przejsc do nastepnej klasy:]ciesz sie ze nie mosisz o tych biomach tlumaczyc na niemiecki:-)
no ale podejrzewam ze robisz to dla lepszej oceny niz tylko zeby przejsc do nastepnej klasy:]ciesz sie ze nie musisz o tych biomach tlumaczyc na niemiecki:-)
no jak nei da babiszon 5 to z buta dostanie :P

wykorzystalem obrazki z tego co Ysewa mi kiedys podala o biomach po niemiecku, ciekawe jaka bedzie reakcja ;)
by the way: jeszcze arz wielkie dzieki dla Ysewy za biomy :)
jeszcze jedno: ja juz do nastepnej klasy nei moge przejsc hahaha to juz ostatnia XD
no ale mogliby cie z tej ostatniej klasy nie wypuscic:)wiec lepiej sie ucz a nie lap mnie za slowa:>
myslisz ze az tak mnie kochaja zeby mnie zatrzymac? ja watpie :] ja ich tez nei kocham :P
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Inne