jestem modelką, przysłano mi odpowiedz z Niemiec

Temat przeniesiony do archwium.
vielen Dank für Ihre Bewerbung und das damit verbundene Interesser für unser Unternehmen tätig zu sein.

Leider können wir Sie als Model für unsere Vorführungen nicht berücksichtigen, da wir nur Modelle mit einer maximalen Haarlänge von 15cm einsetzen können.

Für Ihren weiteren Lebenweg wünschen wir Ihnen alles Gute.

Wysłałam do tej Pani moją ofertępo angielsku, niestety odpisano mi po niemiecku.nawet nie mam słownika.weszłam na ten na interii.ale niektórych słów nie ma!!!!! pomóżcie mi,tzn. z tego co zrozumiałam nie są zainteresowani współpracą tak???
i teraz też zrozumiałam, że chodzi o moje włosy.tylko powiedzcie mi kochani czy o 15 cm.za długie czy za krótkie??? :-) swoją drogą mają niezłe wymagania w Niemczech.
przretlumacze w skrocie:
"bardzo dziekuja za podanie i za zainteresowaie.
jednak nie moga Cie wziac pod uwage poniewaz angazuja tylko modelki ktore maja wlosy nie dluzsze niz 15 cm.

zycza Ci szczescia na dalszej drodze zycia."

to na tyle
:((((
przykro mi ale sie nie udalo:((
tzrzymaj sie!!! pozdro
Dziękujemy za Pani podanie oraz zainteresowanie pracą w naszej firmie.
Niestety nie możemy wziąć pod uwagę Pani jako modelki do pokazów,
ponieważ zatrudniami tylko modelki z maksymalną długością włosów do 15cm. Na dalszej drodze życia życzymy wszystkiego dobrego.
ze co?!?!?!? przeciez wlosy mozna sciac! juz mogli cos lepszego wymyslec......chybaze sie niezbyt dobrze orientuje w tych sprawach hehehehe

pozdrawiam
aaaaaaaa Julka nie daj! obcinaj wloski i znowu sie zglos...... kurcze musialas nawet pisac o dlugosci wlosow!?!?!?
no niestety musiałam i niestety nie mogę obciąć włosów, bo kontrakt z Polski tego mi nie pozwala :-). w Niemczech wolą dziewczyny z krótkimi włosami. :-)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Życie, praca, nauka